קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י MIRI F;1924435:
אני תמיד מזמינה דרכם. מאד נוח וקל.

איך עוקבים אחרי החבילות כשהמספר לר מזוהה בדואר ישראל?

נכתב ע"י stst;1924906:
איך עוקבים אחרי החבילות כשהמספר לר מזוהה בדואר ישראל?
בד"כ המוכר מצרף חברת דואר ששם החבילה מזוהה, זה כתוב בצד ימין של מס' המעקב כמה שורות של מלל שבתוכם לינק לחברת הדואר לא של ישראל

נכתב ע"י stst;1924257:
מישהי הזמינה מאלי אקספרס דרך זיפי?

לא כדאי האחריות שם על הכסף מאד מוגבלת זה ניתן כזיכוי ולאחר זמן רב אין אפשרות לראות חווד של קונים

יש למישהי המלצה על נעלי שבת לילדה בת שנה וחצי?

יש בנקסט ב50 שקל נעליים לשבת לילדה
מאד יפות וטובות.
אם מעניין אותך אני יכולה להעלות קישור

נכתב ע"י פונקציונלית;1925139:

התיק הגיע??
הוא באמת יציב ויפה כמו בתמונה ?
הזמנתי תיק לא מזמן והגיע לי מעוך בתוך ניילון... מאז אני מבואסת ובתמונה היה נראה מעולה..

נכתב ע"י פונקציונלית;1925164:
גובה 30 ס"מ רוחב 35 ס"מ

תודה על קישור התיק אני בדיוק מחפשת תיק שחור יפה ונוח .
אשמח לדעת איך הגיע לך התיק ? הכוונה איך ארזו אותו למשלוח?
והאם הוא באמת יציב ויפה כמו בתמונה ?
הזמנתי תיק לא מזמן והגיע לי מעוך בתוך ניילון... מאז אני מבואסת ובתמונה היה נראה מעולה..

נכתב ע"י michal23;1925202:
תודה על קישור התיק אני בדיוק מחפשת תיק שחור יפה ונוח .
אשמח לדעת איך הגיע לך התיק ? הכוונה איך ארזו אותו למשלוח?
והאם הוא באמת יציב ויפה כמו בתמונה ?

התיק עצמו מבד יציב כך שהוא הגיע ארוז טוב, לא מעוך ולא מקופל.
הוא ממש יפה, אני הזמנתי כחול ואחותי שחור שתיהם מאוד יפים השחור נראה יותר יוקרתי.

נכתב ע"י שמנת;1925141:
יש בנקסט ב50 שקל נעליים לשבת לילדה
מאד יפות וטובות.
אם מעניין אותך אני יכולה להעלות קישור

עברתי על הקולקציה של נקסט ולא מצאתי משהו מתאים, תודה

נכתב ע"י דיני 2013;1925307:
שנה שעברה הזמנתי את הבגד הירוק לבנותיי, לפסח
ממליצה מאד!!! קיבלתי מלא ממאות!

תוכלי אולי להגיד איזו מידות לקחת לאיזה גילאים.
ומה האורך קצר עד הברך?

קבצים מצורפים

• גרביים.jpg
    KB 2.3 · צפיות: 22
  • שרשרת 1.jpg
    KB 1.6 · צפיות: 22
  • שרשרת 2.jpg
    KB 1.1 · צפיות: 20
נכתב ע"י דיני 2013;1925307:

לאיזה גיל הזמנת? לגיל 5-6 זה קצר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה