נכתב ע"י לילי 1;2089870:או שאת פותחת חשבון ומזמינה את עצמך (ואז מקבלת קופון על זה שמי שהזמנת ניצל את הקופון...) תלמדו לחיות במשק אוטרקי
1. מוסיפים לסלנכתב ע"י אסתי פסתי;2090182:אולי יש פה משהו שמוכן פשוט להסביר לי שלב שלב. מה זה נקרה להזמין ואיך בדיוק קונים שם.
מצאתי שם סנדלים יפות ולא הסתדרתי עם התשלום. בנקסט הכל בעברית אז זה מאוד קל.
נכתב ע"י שירונת;2089578:באמת טעם טוב
איך המכנסיים? לא סקיני מאוד? בשביל ילד לא רזה...
והכיתובים זה באמת בעיה בכל מקום...
נכתב ע"י לילי 1;2090208:1. מוסיפים לסל
2. בצד ימין למעלה הסל נמצא, לוחצים עליו
2א שלב ביניים- אם יש לך קוד, זה הזמן להכניס אותו(ואם אין לך, בקשי. מישהו פה יתן לך) ולראות שהוא מבצע את המוטל עליו
3. בצד שמאל באמצע יש לחצן מלבן PLACE YOUR ORDER. לחיצה
4.עכשיו תתבקשי לפתוח חשבון (אם טרם פתחת. הכניסי את פרטייך האישיים וכתובת המייל שאליו נשלח הקופון)ואם יש לך כבר חשבון אז רק להכנס אליו
5. יעלה דף עם הקניה. לחצי CONTINUE
6. בחרי אמצעי תשלום, הכניסי פרטים, אשרי
7. על המסך יהיה כתוב תודה על הקניה ושהפרטים ישלחו לכתובת המייל שלך ואז את יודעת שסיימת
8. בערך שבוע, טלפון מUPS, שליח עד הבית
9. אין מעקב או מייל או תזכורת משלב אישור התשלום ועד הגעת השליח.
נכתב ע"י שירונת;2088860:אני יכולה להזמין אותך
אם את נרשמת לפני שמזמינים אותך את מפסידה את הקופון...
נכתב ע"י GRN;2097779:ההזמנה מVERTBAUDET לא הגיעה!!
כבר כמעט שבועיים
מה עושים??
נכתב ע"י דודוס;2097785:בכרטיס האישי שלך את יכולה לעקוב ולראות איפה בדיוק החבילה נמצאת.
לפי זה תחליטי אם ליצור איתם קשר
נכתב ע"י GRN;2097810:אני לא רואה שכתוב איפה זה נמצא
כתוב שזה בשלב 3 Parcel available
ולא ברור לי מה הכוונה
כי לי הן לא כל כך זמינות...
נכתב ע"י דודוס;2097865:my account
בצד שמאל -
track my orders
ואז נותן רשימת הזמנות שעשית,
צריך ללחוץ על ההזמנה הרלוונטית
וזה אמור לתת מיקום מדויק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים