קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אשמח לקבל קישורים למוצרים הבאים [ממי שקנה...]

* מפצל USB לסוגים שונים של יציאות [שמתאים גם לנוקיה 208]
* מטען עם יציאת USB
* ספוג לקוקס לשיער בגודל קטן

תודה!

נכתב ע"י RUTYVE;2172756:
לכל מי שרצתה את השמלה הזו בזארה ונגמר לה ... ( שמלת נשים שחורה עם פרחים חאקי )
עכשיו באליאקספרס
http://he.aliexpress.com/store/prod...rinted-waist-back-tie/128558_32652648373.html

ומי שמצאה את השמלה האפרסק עם החצאית פליסה שגם חוסלה בזארה, אשמח לקישור

לשמלה הזו כוונתך?
http://he.aliexpress.com/store/prod...d-cuff-in-large-swing/128558_32653542073.html

שמלה נוחה

אני קניתי את השמלה הזו http://www.aliexpress.com/item/LFF7...55.html?spm=2114.13010208.99999999.261.h11TIu לפני יותר משנה והיא משמשת אותי ללא הפסקה! אני אישית משתמשת בת כשמלת בית- נח מאד כי היא סגורה וארוכה ולא צריך לשים חולצת בסיס. השמלה מבד עבה (מתאימה יותר לחורף אבל מעולה גם בקיץ), לא נצמד. לי זה הגיע עם תווית של ASOS. בזמנו רציתי להזמין שוב עוד אחת כזו אבל לא מצאתי (למרות שאז היה אותה לעשרות מוכרים) ועכשיו נתקלתי בה שוב במחיר זול מאוד (יותר זול ממה שקניתי פעם שעברה)
*שימו לב כי מה שמסומן כצבע כחול הוא בעצם סגול.

נכתב ע"י נירוש;2173213:
אני קניתי את השמלה הזו http://www.aliexpress.com/item/LFF7...55.html?spm=2114.13010208.99999999.261.h11TIu לפני יותר משנה והיא משמשת אותי ללא הפסקה! אני אישית משתמשת בת כשמלת בית- נח מאד כי היא סגורה וארוכה ולא צריך לשים חולצת בסיס. השמלה מבד עבה (מתאימה יותר לחורף אבל מעולה גם בקיץ), לא נצמד. לי זה הגיע עם תווית של ASOS. בזמנו רציתי להזמין שוב עוד אחת כזו אבל לא מצאתי (למרות שאז היה אותה לעשרות מוכרים) ועכשיו נתקלתי בה שוב במחיר זול מאוד (יותר זול ממה שקניתי פעם שעברה)
*שימו לב כי מה שמסומן כצבע כחול הוא בעצם סגול.

את יכולה לומר מילה על המידות? איך זה עובד?
תודה

מחפשת קרדיגן חמוד לתינוקת בת חצי שנה,
יש קישור?
(חשוב לי שיהיה ממש קצר,יותר שרוולון כזה...)

נכתב ע"י פודינג וניל;2173825:
מחפשת קרדיגן חמוד לתינוקת בת חצי שנה,
יש קישור?
(חשוב לי שיהיה ממש קצר,יותר שרוולון כזה...)

בפלייס יש בחמישים אחוז, שרוול שלושת רבעי, טריקו לבן עם כיווצים, יצא לי עכשיו 25 ש"ח בערך.
יש חנות חדשה בתוך בני ברק, באוסם.

נכתב ע"י מימי זו;2174027:
בפלייס יש בחמישים אחוז, שרוול שלושת רבעי, טריקו לבן עם כיווצים, יצא לי עכשיו 25 ש"ח בערך.
יש חנות חדשה בתוך בני ברק, באוסם.
תודה, אני מחפשת דוקא לא לבן,
יש לי שמלת שמנת ואני מחפשת קרדיגן צבעוני מעל
(ראיתי גם בנקסט אבל יש רק בשמנת)

נכתב ע"י פודינג וניל;2174032:
תודה, אני מחפשת דוקא לא לבן,
יש לי שמלת שמנת ואני מחפשת קרדיגן צבעוני מעל
(ראיתי גם בנקסט אבל יש רק בשמנת)

יכול להיות שהיה בפלייס גם ורוד בייבי, אם מתאים לך.

מכשירי כתיבה

באיזה אתר כדי ואפשר לקנות את המכשירי כתיבה בזול וכן ילקוטים ותיקים
תודה מראש

אני מחפש ארנק עבור אשתי, האם מישהו קנה בעבר?
יש למישהו קישורית למוצר מוצלח ויפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה