שהחבילה שלך תישלח מחר ואז יעדכנו מס' מעקבנכתב ע"י ISC;2300574:הזמנתי משהו באלי אקספרס וכמה ימים לא נשלח עדיין
יצרתי קשר עם המוכר ושאלתי תוך כמה ימים החבילה יוצאת?
וזה מה שהוא ענה לי: (עזרו לי לפענח)
Yr parcle will send out on tomorrow later.
Then will remark tracking no.
נכתב ע"י נני5;2300641:הזמנתי חבילה מנקסט במחיר 268 ש"ח, הם פיצלו את זה ל 2 חבילות.
חבילה אחת הגיעה, והחבילה השניה, גדולה בגודל [במחיר 190 ש"ח] התעכבה שבוע נוסף. עכשיו הם מבקשים על זה מכס.
מה אפשר לעשות לזה?
נכתב ע"י stst;2300438:הזמנתי מוצר מאלי אקספרס והוא לא הגיע וקבלתי החזר
ועכשיו הוא הגיע
מה עושים?
נכתב ע"י טוליפ;2300657:את לא אמורה לשלם על הסכום הזה מכס. לא קיבלת הודעה מנקסט על הבעיה שהייתה להם?
תדפיסי לך את הטופס של הערעור ואת החשבונית ששלחו לך כאישור להזמנה ועם זה תלכי לדואר.
נכתב ע"י SN;2300669:תשאלי רב
אני שאלתי והרב אמר "טעות הגוי מותרת" אבל מניחה שכל מקרה לגופו
נכתב ע"י פרופסור;2300766:קיבלת את ההחזר בצורה אוטומטית?
או שביקשת החזר, ורק אז החזירו לכם?
במידה וקיבלתם חזרה את הכסף, בעקבות בקשתכם
הרי זה לא טעות עכו"ם, ואז צריכים עפ"י ההלכה להחזיר את הכסף.
נכתב ע"י דינה די;2303932:באלי אקספרס היה כתוב משלוח חינם וכשאני באה לשלם מוסיף לי דולר למשלוח איך אני מבטלת את זה?
נכתב ע"י דינה די;2303932:באלי אקספרס היה כתוב משלוח חינם וכשאני באה לשלם מוסיף לי דולר למשלוח איך אני מבטלת את זה?
נכתב ע"י ציפופוק;2306291:יש למישהו את המעיל הזה? הוא נראה מספיק עבה?!
מתלבטת עליו כי אני צריכה מעיל ולא ז'קט...זקוקה לעזרת המומחיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים