- הוסף לסימניות
- #3,981
נכתב ע"י חלוש;2368058:לא מאמינה! קניתי את זה בדיוק לילדים שלי ב210ש"ח! (בכל אופן, כדאי לדעת - זולל בטריות בטירוף)
קניתי בטריות נטענות.
נכתב ע"י חלוש;2368058:לא מאמינה! קניתי את זה בדיוק לילדים שלי ב210ש"ח! (בכל אופן, כדאי לדעת - זולל בטריות בטירוף)
נכתב ע"י שחר עולה;2368606:קניתי באליאקספס מגפים לפני יותר מחודש ועדיין לא קיבלתי אותם פתחתי סיכסוך ואני לא מבינה מה הוא רוצה ממני שם? מה עושים? מישהו יכול לעזור לי?[/QUOTE
תאריכי את זמן ההגנה לפעמים לוקח גם חודשיים לדברים להגיע...
נכתב ע"י מימי99;2368070:מחפשת קישור למצעים מעולים באלי או נקסט רק מי שהתנסתה בהצלחה בכמה כביסות
תודה
נכתב ע"י סטודיו ישר;2368656:נכתב ע"י שחר עולה;2368606:קניתי באליאקספס מגפים לפני יותר מחודש ועדיין לא קיבלתי אותם פתחתי סיכסוך ואני לא מבינה מה הוא רוצה ממני שם? מה עושים? מישהו יכול לעזור לי?[/QUOTE
תאריכי את זמן ההגנה לפעמים לוקח גם חודשיים לדברים להגיע...
ומה אני ארוויח שאני מאריכה את זמן ההגנה? זה לטובתי?
נכתב ע"י Rocks;2367268:נראה מעניין! יש למישהי??
https://he.aliexpress.com/item/Baby...67f&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=150106
נכתב ע"י שחר עולה;2368676:נכתב ע"י סטודיו ישר;2368656:ומה אני ארוויח שאני מאריכה את זמן ההגנה? זה לטובתי?
UP
נכתב ע"י שחר עולה;2368676:נכתב ע"י סטודיו ישר;2368656:ומה אני ארוויח שאני מאריכה את זמן ההגנה? זה לטובתי?
בד"כ אם חבילה לא מגיעה עדיף קודם לבקש הארכת הגנה
ולהתכתב עם המוכר
אם זה לא הגיע ועבר יותר מחודשיים אז תפתחי סכסוך
המוכרים מאוד מתעצבנים אם פותחים סכסוך מיד.
אם פתחת סכסוך. בחיים אל תסגרי אותו
אפילו אם המוכר יתחנן אליך שתסגרי ושהוא מאריך לך תהגנה.
אחרי שתסגרי לא תוכלי לפתוח שוב סכסוך, וההגנה תיגמר לך
ואז המוכר כבר לא יענין אותו ממך, והוא לא יענה לך.
חכי שאלי אקספרס יתערבו ואז תקבלי החזר כספי.
יש מידע מעקב על החבילה?
תנסי לבדוק כאן:
http://www.17track.net/en
בהצלחה!
נכתב ע"י טיילור;2368670:
נכתב ע"י DasiB;2369432:נכתב ע"י שחר עולה;2368676:בד"כ אם חבילה לא מגיעה עדיף קודם לבקש הארכת הגנה
ולהתכתב עם המוכר
אם זה לא הגיע ועבר יותר מחודשיים אז תפתחי סכסוך
המוכרים מאוד מתעצבנים אם פותחים סכסוך מיד.
אם פתחת סכסוך. בחיים אל תסגרי אותו
אפילו אם המוכר יתחנן אליך שתסגרי ושהוא מאריך לך תהגנה.
אחרי שתסגרי לא תוכלי לפתוח שוב סכסוך, וההגנה תיגמר לך
ואז המוכר כבר לא יענין אותו ממך, והוא לא יענה לך.
חכי שאלי אקספרס יתערבו ואז תקבלי החזר כספי.
יש מידע מעקב על החבילה?
תנסי לבדוק כאן:
http://www.17track.net/en
בהצלחה!
פתחתי סכסוך והוא הציע לי להעריך את הזמן ההגנה מה לעשות?
זה פעם ראשונה שזה קורה לי ואני ממש לא יודעת איך מעסקים עם זה...
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים