קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י בוקר;2412714:
גרביון אטום ויפה. מתכבס נהדר. - תמונת אישה
https://he.aliexpress.com/item/Sexy...32600087788.html?spm=2114.13010608.0.0.FO4y6a

חצאית צמר קפלים נהדרת! אורך- אחרי הברך נשים ונערות. מתכבס מצוין.
https://he.aliexpress.com/item/Wome...32720364236.html?spm=2114.13010608.0.0.Fa4JdM

טבעת גלדפילד יפה. מחזיקה זמן ארוך
https://he.aliexpress.com/item/LZES.../1593057553.html?spm=2114.13010608.0.0.Fa4JdM

מחזיקי כרטיס ישראכרט שימו לב - 5$ הנחה בקניה מעל 15$ באליאקספרס. בהרשמה למבצע

קניתי את החצאית צמר קפלים בצבע אפור, אחרי שהיא הגיעה הזמנתי גם בצבע שחור מרוב שהיא מוצלחת!
אני לא גומרת לקבל עליה מחמאות....
מומלץ מאוד!

אולי כדאי לבדוק אותה משעטנז..?

נכתב ע"י ממני;2434311:
קניתי את החצאית צמר קפלים בצבע אפור, אחרי שהיא הגיעה הזמנתי גם בצבע שחור מרוב שהיא מוצלחת!
אני לא גומרת לקבל עליה מחמאות....
מומלץ מאוד!

חצאית מאוד יפה, שימי לב האורך הוא 65 ס"מ לא לכולן זה מספיק- למשל לי זה קצר.

לכל אלו שהזמינו מאלי אקספרס
תוך כמה זמן הגיע לכן?
אני בלחץ.... הזמנתי תחפושת לפורים לפני 10 ימים, יגיע לדעתכן עד פורים?
תרגיעו אותי.

נכתב ע"י אני1000;2434228:
מעיל מהמם. ממש כמו בתמונה. בארץ היה עולה לפחות כמה מאות.
https://he.aliexpress.com/item/fash...32739247992.html?spm=2114.13010608.0.0.Z96j0X

בקשר למעיל, אז איך המידות? אשמח לדעת איזה מידה לקחת והאם זה בדיוק
תודה![/QUOTE]

בדקתי לפי הטבלת מידות. אני קניתי xl שלפי הטבלה רחב בכמה סנטימטרים ממני כפי שצריך במעיל והגיע ממש מושלם. (המידה שלי היא בד"כ m.
בהצלחה

נכתב ע"י אילה ד;2434391:
תוך כמה זמן הגיע לכן?
תרגיעו אותי.

שלי הגיע תוך חודש

נכתב ע"י אילה ד;2434391:
תוך כמה זמן הגיע לכן?
תרגיעו אותי.

לרוב כן, תבדקי מתי נשלח. אבל היו לי מקרים שלקח למעלה מחודשיים.
היו שם הרבה חנויות שלא שלחו מסוף ינואר עד אתמול או היום עקב חג שלהם.

סריג לבן לבנות

שלום לכולן,
אני מחפשת קישור לסריג לבן מוצלח לבנות לר"ח, מסיבות וכו' שמתאים לבי"ס. עדיף עם כפתורים או רוכסן.
יש למישהי להמליץ?
תודה רבה

מחפשת כיסוי לספה של 2 מושבים. יפה וזול באליאקספרס

2 בסנט שלנו

100 חתיכות של ספוג פלא
נקנה ב4$

קפוצ'ון חורפי נחמד (מידות קטנות)
נקנה ב $ 8.72

תבניות שוקולד בצורת כפית
נקנה ב1$

ארנק יפייפה
נקנה ב$ 16.38

רמקול בלוטוס BLITZWOLF
(נקנה עקב ההמלצה / השוואה של החברה פה,
אנו ממש ממש ממש מרוצים ממנו.
טיפ קטן תאזינו למוסיקה כשהרמקול מאחורים מול העורף.)
נקנה ב $ 49.07

נ.ב. הדברים נקנו ב11.11

הזמנתי מאלי אקספרס משאבת חלב חשמלית, לפי המידע בזמן הקניה זמן המשלוח המקסימלי היה 41 יום
אחרי הקניה אני מגלה בפירוט ההזמנות שהזמן שנותר הוא 60 יום
עבדו עלי? או שאין מה להתייחס לזמן שמופיע בפירוט?

אני מחפשת חולצות איכותיות לגברים [חסידי], מחברה כמו: פלאזה פלוס או ברכסוני
יש למישהו קישור מתאים?

נכתב ע"י חכמופרוג;2434808:
הזמנתי מאלי אקספרס משאבת חלב חשמלית, לפי המידע בזמן הקניה זמן המשלוח המקסימלי היה 41 יום
אחרי הקניה אני מגלה בפירוט ההזמנות שהזמן שנותר הוא 60 יום
עבדו עלי? או שאין מה להתייחס לזמן שמופיע בפירוט?

בעיקרון זה תוך 41 יום [כל מוצר שונה בזה] תוך 60 יום זה אומר שאם אפ' אחרי 41 יום עד 60 יום תוכלו להתלונן שלא הגיע או הגיע פגום ולקבל החזר ופיצויים לפי העניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה