קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י מקופלת;1411844:
תיכנסי להזמנות שלך
ותלחצי על פרטי משלוח, שם תוכלי לראות את המספר מעקב

איפה???:confused::confused:

נכתב ע"י efrat1;1411920:

הם שולחים מייל עם קישור להזמנות
יש שם מן טבלה , בעמודה השניה יש-Awaiting Shipment
View Detail
תלחצי על View Detail
שם למטה ב-Logistics Information
יש בצד ימין מספר מעקב עם קישור שבו אפשר לבדוק

נכתב ע"י רותי12;1411892:
יפה! אבל נראה לי בגן לא יתנו לי להלביש ככה (בני ברק...)

חשבתי שמדובר על גיל 1-1.5 - לא מעבר...:eek:

הזמנתי את הפיג'מה שפירסמו כאן של חברת גאפ הוזמן ב15.9 הגיע היום עד הבית, חמוד ויפה.

נכתב ע"י 3012;1411680:
איך מגיעים לזה?
תלחצו על הקישור http://m.aliexpress.com/promotion/singleHolidayPromotion.htm?lan=en ותכניסו את כתובת המייל שלכם. ותלחצו על next
בעמ' שיפתח לכם למטה יהיה לכם שורה כתומה כזו עם כמה סמלים
תלחצו על הסמל של הדולר $
ושם תבחרו my coins
זה יאפשר לכם לשחק את המשחק הנ"ל ולהרויח קופוני הנחה.

חסום ברימון.
יש ממה לחשוש...?

האם יש למישהי קישור למגפיים טובות שלא נכנס בהן גשם שנקנו בנקסט (עדיפות ראשונה)
או באתר אחר?
עדיף בזול ככל האפשר, אך לא על חשבון האיכות.

תודה!

נכתב ע"י dk;1412530:
הזמנתי את הפיג'מה שפירסמו כאן של חברת גאפ הוזמן ב15.9 הגיע היום עד הבית, חמוד ויפה.

גם אני קיבלתי, פיג'מות יפות ונראות טובות.

נכתב ע"י אבטיח אדום;1414356:
תוכלי להעלות שוב את הקישור בבקשה-
פיג'מות חורפיות?

לא חורפי ממש, טריקו עבה

אני מנסה לחפש איפה מה שהזמנתי.. בדואר אויר של סין הוא אומר שהפריט נמצא, 0 פריטים (או משהו כזה)
בדואר בישראל הברקוד לא חוקי

כמה הזמנות כאלה שהמצב שלהם אותו דבר
מה זה אומר???

נכתב ע"י OR_Design;1414766:
אני מנסה לחפש איפה מה שהזמנתי.. בדואר אויר של סין הוא אומר שהפריט נמצא, 0 פריטים (או משהו כזה)
בדואר בישראל הברקוד לא חוקי

כמה הזמנות כאלה שהמצב שלהם אותו דבר
מה זה אומר???

גם לי היתה הזמנה עם ברקוד שגוי- בסוף היא הגיעה עד הבית
תחכי ותעקבי שזמן ההגנה לא מסתיים

מה זה זמן הגנה??
כבר עבר חודש

זמן הגנה

נכתב ע"י OR_Design;1415133:
מה זה זמן הגנה??
כבר עבר חודש

זה לא משנה כמה זמן עבר, כל מוכר מתחייב לפרק זמן מסוים שהמוצר יהיה אצלך, במידה ולא קיבלת בפרק זמן המוקצב יש לך 2 אפשרויות:
1. להאריך את הזמן נגיד בשבוע, שבועיים ואז יתכן שהחבילה תגיע ואם לא:
2. לפתוח סכסוך - להתלונן שלא קיבלת את המוצר , ההנהלה תבדוק ותזכה אותך
אם עבר זמן ההגנה ולא קיבלת ולא התלוננת - דברי אל הלמפה...;)
כשאת לוחצת על מס' ההזמנה ונפתח לך חלון הפרטים, את תראי למעלה את מס' הימים,שעות,דקות ושניות שנותרו לך לזמן ההגנה.

כמה דברים שהזמנתי ורציתי לשתף אתכם:
בגד שבתי לבת שלי בת 10 חודשים הזמנתי 9-12 והמידה מתאימה נראה מהמם יותר מאשר בתמונה יצא לי 55 ש"ח, הגיע אחרי חודש (כתוב על התווית witamins kids)
http://www.ebay.com/itm/17143393356...48&var=470465827488&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

מגפיים לבת שלי נראה מאד יפה ומחמם לקחתי 6-12 וזה דיי גדול (אבל לא אכפת לי כי זה חורף גרביונים וכו') יצא 19 ש"ח והגיע אחרי שבועיים וחצי
http://www.ebay.com/itm/14110865368...48&var=440204765757&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

נעליים מתוקות הזמנתי מצבע אחד 0-4 מצבע אחד 4-8 הגיעו אחרי 3 וחצי שבועות, המידות קצת גדולות, למשל ה-0-4 מתאים לחצי שנה, יצא בערך 14 ש"ח כל אחד
http://www.ebay.com/itm/36101307676...48&var=630348578392&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

עוד נעליים שהזמנתי לא זוכרת איזה מידה הגיע לי גדול בערך לגיל שנה, גם אחרי 3 וחצי שבועות
http://www.ebay.com/itm/36101307676...48&var=630348578392&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

יש עוד דברים שהזמנתי אבל עדיין לא הגיעו.

נכתב ע"י נירוש;1415187:
זה לא משנה כמה זמן עבר, כל מוכר מתחייב לפרק זמן מסוים שהמוצר יהיה אצלך, במידה ולא קיבלת בפרק זמן המוקצב יש לך 2 אפשרויות:
1. להאריך את הזמן נגיד בשבוע, שבועיים ואז יתכן שהחבילה תגיע ואם לא:
2. לפתוח סכסוך - להתלונן שלא קיבלת את המוצר , ההנהלה תבדוק ותזכה אותך
אם עבר זמן ההגנה ולא קיבלת ולא התלוננת - דברי אל הלמפה...;)
כשאת לוחצת על מס' ההזמנה ונפתח לך חלון הפרטים, את תראי למעלה את מס' הימים,שעות,דקות ושניות שנותרו לך לזמן ההגנה.

וואו לא ידעתי!!
נשאר לי עוד 4 ימים בכמה מוצרים ובחלק 10..
שלחתי להם מהר סכסוך.
אבל אם יעבור 4 ימים והם לא יתייחסו?
מה עושים אז?

נכתב ע"י OR_Design;1415232:
וואו לא ידעתי!!
נשאר לי עוד 4 ימים בכמה מוצרים ובחלק 10..
שלחתי להם מהר סכסוך.
אבל אם יעבור 4 ימים והם לא יתייחסו?
מה עושים אז?

לא צריך כ"כ מהר להסתכסך...:D:D:D
ככל שאת פותחת סכסוכים את נחשבת לקוחה בעייתית...
קודם כל אמרתי לך לבקש להאריך את הזמן, תראי שמתחת לזמן הקצוב יש אפשרות ללחוץ ולבקש מהמוכר להאריך את הזמן, אני בד"כ מאריכה בשבוע ואז המוכר מאשר וזמן ההגנה מתארך וגם פונה אל המוכר לברר מה קורה עם החבילה, איפה היא תקועה - ואם לא הולך - פותחים בסכסוך.

אוי ואבוי!!
חח פתחתי שם איזה עשר סכסוכים
:D:D:D:D:D:D

מאיפה אני יודעת זה פעם ראשונה שלי.. נלחצתי שרשמת שיסתיים לי הזמן
ולא מצאתי איפה להאריך את הזמן :eek::eek:

אז מה הם אמורים לעשות עכשיו?
לענות לי?:confused::confused: להחזיר כסף ?
(אני רק רוצה שיעדכנו אותי מה עם זה )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה