- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;1427643:
לא מכירה, אך למה נראה לך ש20 דולר בשביל ווסט זה מחיר אטרקטיבי ?ועוד לחכות לו חודש וחצי???
נכתב ע"י תקשורת;1427643:
נכתב ע"י נירוש;1427685:הבאתי את זה אתמול מהדואר:
מדהים ואיכותי מאוד!!!
אני קניתי את זה בסייל ב10 דולר
http://www.aliexpress.com/item/runw...broidery-brand-dresses-roupas/2043494042.html
אחותי קנתה את זה בתכשיק לא אספר לכם בכמהנכתב ע"י תקשורת;1427622:סוף סוף הגיע.
הזמנתי בערב סוכות
שעון ממש יפה, במחיר בדיחה. קניתי את הכחול והלבן, במציאות אני חושבת שהכחול יותר יפה, אבל שתיהם ממש יפים. שמעתי שמוכרים אותם בתכשיק. אבל אולי זה רק דומה..
נכתב ע"י zipi m;1427765:אחותי קנתה את זה בתכשיק לא אספר לכם בכמה
פי כ-300%
נכתב ע"י 21309;1427795:יש למישו פה נסיון עם פס לדים (5 מטר)?
הזמנתי פס לדים לפני כחודש ועדיין לא הגיע![]()
נכתב ע"י נירוש;1427681:לא מכירה, אך למה נראה לך ש20 דולר בשביל ווסט זה מחיר אטרקטיבי ?ועוד לחכות לו חודש וחצי???![]()
נכתב ע"י מקופלת;1427713:אז למה יש רק 98.3% קונים שמרוצים מהמוצר?
אם זה מוצר איכותי הייתי מצפה ללפחות 99.5 אחוזים, לא?
נכתב ע"י ניצן;1426965:הזמנתי מנקסט בקטגוריית מצעים סט מצעים אדום עם כוכבים לבנים, מהמם ואיכותי רק שזה בלי ציפה לשמיכה יש משהו דומה עם ציפה בכל אופן נראה מדהים על המיטות ונשמר יפה אחרי כביסות
נכתב ע"י GRN;1426708:את יודעת משהו, ההמתנה והסקרנות מה באמת יש שם זה חלק מהאטרקציה, ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה![]()
נכתב ע"י ניצן;1428178:המצעים מתאימים למיטות נוער, שלי המזרונים הם של 80 ס"מ, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה
נכתב ע"י yochi000;1428027:סוג של "שלח לחמך על פני המים"
נחמד לחזור הביתה לפעמים ולגלות עוד חבילה ליד הדלת בלי לזכור מתי הזמנת את זה בכלל...![]()
נכתב ע"י ov;1415227:כמה דברים שהזמנתי ורציתי לשתף אתכם:
בגד שבתי לבת שלי בת 10 חודשים הזמנתי 9-12 והמידה מתאימה נראה מהמם יותר מאשר בתמונה יצא לי 55 ש"ח, הגיע אחרי חודש (כתוב על התווית witamins kids)
http://www.ebay.com/itm/17143393356...48&var=470465827488&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
גם אני הזמנתי מאלי אקספרס את הוורוד פוקסיה
זה מהמם - אני מקבלת על זה מלא מחמאות
בקצת יותר זול
http://www.aliexpress.com/snapshot/6341445268.html
(רק שימו לב למידות - 2T שווה למידה 12M - זה כתוב שם במידות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים