קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י תקשורת;1427622:
סוף סוף הגיע.
הזמנתי בערב סוכות
שעון ממש יפה, במחיר בדיחה. קניתי את הכחול והלבן, במציאות אני חושבת שהכחול יותר יפה, אבל שתיהם ממש יפים. שמעתי שמוכרים אותם בתכשיק. אבל אולי זה רק דומה..
אחותי קנתה את זה בתכשיק לא אספר לכם בכמה;)
פי כ-300%

ברור. כולם צריכים להרויח. שכירות חנות. אספקה מידית. שווה כסף לא?

יש למישו פה נסיון עם פס לדים (5 מטר)?
וגם שעון יד לאישה בצבע זהב (מה שראיתי היו עם הערות שהצבע מתקלף)

נכתב ע"י 21309;1427795:
יש למישו פה נסיון עם פס לדים (5 מטר)?

הזמנתי פס לדים לפני כחודש ועדיין לא הגיע:(

נכתב ע"י נירוש;1427681:
לא מכירה, אך למה נראה לך ש20 דולר בשביל ווסט זה מחיר אטרקטיבי ?ועוד לחכות לו חודש וחצי???:confused:

איפה את מוצאת פה שכפץ במחיר כזה?

נכתב ע"י מקופלת;1427713:
אז למה יש רק 98.3% קונים שמרוצים מהמוצר?
אם זה מוצר איכותי הייתי מצפה ללפחות 99.5 אחוזים, לא?

תמיד יש כאלה שיתלוננו:(
בכל אופן זה כבר אצלי וזה מבד איכותי מאוד!!

נכתב ע"י ניצן;1426965:
הזמנתי מנקסט בקטגוריית מצעים סט מצעים אדום עם כוכבים לבנים, מהמם ואיכותי רק שזה בלי ציפה לשמיכה יש משהו דומה עם ציפה בכל אופן נראה מדהים על המיטות ונשמר יפה אחרי כביסות

מה הרוחב שלהם? מתאים למיטות נוער 70 רוחב?

נכתב ע"י GRN;1426708:
את יודעת משהו, ההמתנה והסקרנות מה באמת יש שם זה חלק מהאטרקציה, ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה :)

סוג של "שלח לחמך על פני המים"
נחמד לחזור הביתה לפעמים ולגלות עוד חבילה ליד הדלת בלי לזכור מתי הזמנת את זה בכלל...;)

המצעים מתאימים למיטות נוער, שלי המזרונים הם של 80 ס"מ, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה

נכתב ע"י ניצן;1428178:
המצעים מתאימים למיטות נוער, שלי המזרונים הם של 80 ס"מ, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה

תודה, מה המחירים למצעים עם ציפה לשמיכה?

נכתב ע"י yochi000;1428027:
סוג של "שלח לחמך על פני המים"
נחמד לחזור הביתה לפעמים ולגלות עוד חבילה ליד הדלת בלי לזכור מתי הזמנת את זה בכלל...;)

זה מגיע הביתה או לדואר?

נכתב ע"י ov;1415227:
כמה דברים שהזמנתי ורציתי לשתף אתכם:
בגד שבתי לבת שלי בת 10 חודשים הזמנתי 9-12 והמידה מתאימה נראה מהמם יותר מאשר בתמונה יצא לי 55 ש"ח, הגיע אחרי חודש (כתוב על התווית witamins kids)
http://www.ebay.com/itm/17143393356...48&var=470465827488&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

גם אני הזמנתי מאלי אקספרס את הוורוד פוקסיה
זה מהמם - אני מקבלת על זה מלא מחמאות
בקצת יותר זול
http://www.aliexpress.com/snapshot/6341445268.html
(רק שימו לב למידות - 2T שווה למידה 12M - זה כתוב שם במידות)

קבלתי היום מוצר אחד שהזמנתי - יש כזה מושג שאני צריכה לאשר למוכר שקבלתי את הדברים?

כן.
וגם להשאיר תגובה.
זה עוזר אחר כך לאחרים לדעת אם כדאי לקנות את המוצר.
ותכל'ס זה עוזר גם לך כשאחרים משאירים תגובה. איך תדעי אם את לא נופלת בפח אם את קונה משהו מסויים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה