אבל אין אפשרות לכתוב....אני כתבתי את שם השכונה
מה יש כן?אבל אין אפשרות לכתוב....
זה רק לבחור מתוך רשימה ואין שם ישראל או ירושלים.....
יש שם שמות כמו ניו יורק,אלסקה....מה יש כן?
אוקי,אבל זה רשימה ארוכה אז זה רק חצי.....מוזר.
צרפי צילומסך של הרשימה
הנה עוד מהרשימה....
וואי לא אין מצבניסיתי להיכנס לחשבון שלי ולשנות שם ולא נותנים לי שום רשימה.
אולי תנסי לרענן ותעשי מהתחלה
אני באנגלית...אני?
בעברית
אני באנגלית...
תודה בכל אופן!!!!
למישהי יצא להזמין מצעים מנקסט?
האם הם כוללים סדין?
במצעים ליחיד גודל השמיכה היא 135*200 האם זה מספיק לשמיכה רגילה?
אשמח לתגובות.
יש משלוח חינם מעל 200 ש"ח (רק להיזהר לא לעבור את הסכום הפטור ממס).M&S חברה מעולה, קניתי שם כמה דברים בחנות עצמה (בלונדון) ואני ממש אוהבת את הסחורה. ויחסית מחירים טובים.
השאלה דרך האתר תוך כמה זמן זה מגיע לך לארץ?
ואיזה מעיל הזמנת? שווה להזמין משם מעיל?
לא אני מתכונת שהאתר באנגלית....יכול להיות שזאת הבעיה
אם אני לא טועה המחירים באתר הישראלי הם קצת יותר גבוהים.זה העברי
https://www.marksandspencer.com/il/
בסיומת של ישראל המחירים בעברית כמובן
הכיתוב באנגלית אבל כרום מתרגם לי מייד
ומה שטוב שיש להם דרוגים של קונים על כל מוצר
(לאחרונה גם בנקסט ראיתי שניתן לבדוק)
שעשיתי רענן הוא עושה לי את זה...
עשיתי סיסמא ואחרי שעשיתי סיסמא הוא עשה לי את זה....![]()
עשיתי...תקלידי סיסמה ואח"כ תגררי את החץ עד סוף המלבן
עשיתי...
עשיתי אלף פעם גם אחרי שלוחצים על המלבן הוא נותן לכתוב כמה אותיות שהוא נותן וכתבתי ועדין הוא לא נותן לי....
ואת מהפעולות האלו עשיתי 5 פעמיים לבינתיים....
יש שם שירות לקוחות??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים