- הוסף לסימניות
- #1,181
נכתב ע"י נירוש;1522397:שימו לב! החצאית מאוד קצרה
היא לא כ"כ קצרה ובמחיר כזה שווה לקנות שתיים..
ולנמוכות זה ממש מתאים באורך.
נכתב ע"י נירוש;1522397:שימו לב! החצאית מאוד קצרה
נכתב ע"י topo;1522965:היא לא כ"כ קצרה ובמחיר כזה שווה לקנות שתיים..
נכתב ע"י 8787;1523085:פיז'מה מתוקה מבד טריקו דק - הגיע מאוד מהר (בעקבות המלצה מכאן)
http://www.aliexpress.com/snapshot/6451313353.html?orderId=65446170578787
נכתב ע"י topo;1522329:דברים שהזמנתי והייתי מרוצה!
חלק הועלה בעבר וקניתי בהמלצה של ניקים כאן.
צווארון -שרשרתחולצה מהממת לשבת נערות/נשים
עליוית ליום יום לנערות/לנשים
אפודה חורפית לנשים
צווארון-שרשרת
שרשרת[URL="http://www.aliexpress.com/snapshot/6202582103.html?orderId=63511310974804"]נעליים לבנות מהממות ויפות[/URL]
חצאית שבתית נערות/לנשים
נכתב ע"י שושה;1523123:העליונית והאפודה- במידות של הארץ?
נכתב ע"י רמז;1522977:איזה מידה לקחת ומה האורך, יש לך סבלנות למדוד? יעזור לי מאוד...
תודה על הכלנכתב ע"י topo;1523195:לקחתי מישה 5 XL=מקביל למשהו כמו 44 ישראלי
האורך 57 ס"מ
שווה גם לקחת שתיים. החצאית מהממת וקוצרת הרבה מחמאות!
נכתב ע"י topo;1523342:קניתי 4
אחד למישהי נמוכה
ו3 ל-2
חתכנו מהאורך והוספנו קצת בכל חצאית לפי הצורך...
נכתב ע"י topo;1522965:היא לא כ"כ קצרה ובמחיר כזה שווה לקנות שתיים..
נכתב ע"י רמז;1523360:סליחה אם שיגעתי אותך, זה לא נראה מוזר?
[יש לך תמונה איך זה נראה אחרי?
נכתב ע"י מקופלת;1523492:סליחה שאני מתערבת...
אני ואחיותי קנינו הרבה חצאיות קצרות והארכנו לאורך
גם בחניויות מוכרים חצאיות ושמלוץ עם תפר באמצע, ולוקחים על זה 400-500 ש"ח
קניתי גם סרפן אלגנטי קצר , לקחתי 2 וחיברתי (כבר כמה לוו את את זה ממני לארועים)
נכתב ע"י topo;1523533:נירוש, אורך אם זה טוב או לא תלוי מה הגובה שלך...
מקופלת אני גם נתקלתי עם חצאית כזו שעלתה לי המון ורק בבית שמתי לב לזה..
אז לפחות כאן עולה לי 50ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים