קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י sem;1387131:
אפשר לעשות ויזה נטען דולר ואז אין בעיה

איפה ואיך עושים את הויזה הזו ?
וכמה היא עולה ...

ועוד שאלונת אם אפשר:
אתם יודעים איך אפשר לוודא או לדעת אם הכרטיס שלי ישראלי או בינלאומי
חוץ מלהתקשר לבנק...

מה שטוב בחשבון paypel זה שהם אחראים לכסף שלי.
לדוג' היה מוצר שהזמנתי בסין ולא הגיע אלי, פניתי למוכר והוא התחמק ממני,
פניה אחת לפייפאל והכסף אוחזר לי.
המוכרים לא רוצים שיהיה עליהם תלונות בפייפאל וזה מאיים עליהם.

וכן זה הרבה יותר בטיחותי שהמספר אשראי שלי לא מסתובב בכל האתרים בעולם.

נ.ב. אני לא חושבת שחייבים בפייפאל כרטיס בינלאומי.

נכתב ע"י progitm;1387135:
איפה ואיך עושים את הויזה הזו ?
וכמה היא עולה ...

ועוד שאלונת אם אפשר:
אתם יודעים איך אפשר לוודא או לדעת אם הכרטיס שלי ישראלי או בינלאומי
חוץ מלהתקשר לבנק...

1. ויזה נטען דולר עושים בדואר

ויזה נטען דולר

2. כרטיס אשראי ישראלי-השם רשום בעברית. בכרטיס אשראי בינ''ל השם רשום באנגלית.

מחפשת בנקסט גופיות פלנל לתינוקת בת שנה ולא מוצאת
מישהי יכולה להעלות קישור?

נכתב ע"י א.ת. פ.;1387234:
מחפשת בנקסט גופיות פלנל לתינוקת בת שנה ולא מוצאת
מישהי יכולה להעלות קישור?

אין להם פלנל...

יש משהו שקונה עכשיו באיביי?
רציתי משהו קטן וזול, אולי משהו יוכל לצרף למשלוח שלו?

תודה ענקית!

נכתב ע"י ov;1387256:
יש משהו שקונה עכשיו באיביי?
רציתי משהו קטן וזול, אולי משהו יוכל לצרף למשלוח שלו?

תודה ענקית!

באיביי זה מוכרים שונים, וגם מאותו מוכר בד"כ מוצרים שונים נשלחם בנפרד.
כך שאין ענין של צירוף הזמנות.

נכתב ע"י nc;1387275:
באיביי זה מוכרים שונים, וגם מאותו מוכר בד"כ מוצרים שונים נשלחם בנפרד.
כך שאין ענין של צירוף הזמנות.

הקטע הוא שבשביל משהו קטן בכמה דולר לא שווה לי לעשות הזמנה, לכן חשבתי שאם למשהוא לא יהיה אכפת לצרף להזמנה שלו, אני מאד ישמח!

נכתב ע"י ov;1387398:
הקטע הוא שבשביל משהו קטן בכמה דולר לא שווה לי לעשות הזמנה, לכן חשבתי שאם למשהוא לא יהיה אכפת לצרף להזמנה שלו, אני מאד ישמח!
אין אפשרות לצרף כי כל מוצר נשלח ממוכר אחר.
ואין שום בעיה לעשות גם קניות קטנות. אני הזמנתי דברים גם בחצי דולר,

נכתב ע"י סטודנטית;1386734:
כמה צנצנות לתבלינים קבלת במחיר הזה?
הם מחלידות?

צנצנת 1
יש לי את זה חצי שנה בערך וזה לא החליד

מישהו יודע אם יש או איך משיגים קופון לF&F?

עגילים עדינות ויפות באלי אקספרס. זה מהדילים היומיים שלהם ככה שעוד לא קבלתי את זה אבל שווה סיכון של 2 וחצי דולר. לא?
http://www.aliexpress.com/store/pro...52101384.html?spm=5261.7049941.1998087720.538

סתם כך, שווה כל יום לעבור על עמד הסופרדילים שמתחלף כל יום. יש שם מציאות ממש שוות.. יש שם עכשיו לדוגמא משחק עץ שמלמד שעון בזול ועוד דברים..

איך מגיעים לעמוד הדילים הזה?

נכתב ע"י 7880;1387892:
עגילים עדינות ויפות באלי אקספרס. זה מהדילים היומיים שלהם ככה שעוד לא קבלתי את זה אבל שווה סיכון של 2 וחצי דולר. לא?
http://www.aliexpress.com/store/pro...52101384.html?spm=5261.7049941.1998087720.538

סתם כך, שווה כל יום לעבור על עמד הסופרדילים שמתחלף כל יום. יש שם מציאות ממש שוות.. יש שם עכשיו לדוגמא משחק עץ שמלמד שעון בזול ועוד דברים..

אמנם לאחר קניה, אבל שאחרים ישימו לב. יש חוות דעת לא טובות על המוצר, התמונה כנראה לא משקפת את המציאות, ולמעשה אל תתפלאי אם תקבלי עגילי פלסטיק פשוטים. תמיד תמיד תקראו מה כתבו קונים לפניכם.

אני צריכה דחוף חולצות נורמליות לבנים בגלאי החיידר, מכל מקום בעולם.:eek: אולי מצאתם?

... מה קרה לנקסט, איכזבו הפעם:(

נכתב ע"י berko03;1387870:
מישהו יודע אם יש או איך משיגים קופון לF&F?

יש עכשיו קופון:
*** FFBTSTEN *** קוד זה מזכה ב10 פאונד הנחה על הזמנה מעל 40 פאונד, אך, יש לקנות פריט אחד לפחות מקולקציית בית ספר (לא משנה באיזה סכום).

נכתב ע"י HDAS;1387954:
יש עכשיו קופון:
*** FFBTSTEN *** קוד זה מזכה ב10 פאונד הנחה על הזמנה מעל 40 פאונד, אך, יש לקנות פריט אחד לפחות מקולקציית בית ספר (לא משנה באיזה סכום).

תודה על הקופון!
איך זה בדיוק הולך
מכמה המשלוח לא עולה?
ועד כמה אפשר לקנות כדי שלא יעלה לי מכס?
תודה!!! :)

אני לא מבינה, לכולכם יש חסימה לאינטרנט,
איך כולכם מצליחים לבצע קניות ורכישות באתרים האלו ואני לא מצליחה לראות כמעט שום תמונה באתרים האלו, אם בכלל נפתחים לי הקישורים...

יש לי אתרוג לעסקים+קבוצת גרפיקאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה