- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1388009:תודה על הקופון!
איך זה בדיוק הולך
מכמה המשלוח לא עולה?
ועד כמה אפשר לקנות כדי שלא יעלה לי מכס?
תודה!!!![]()
משלוח עולה תמיד
לי עבר בכיף משהו באזור ה- 50-53 פאונד ואל תתפסי אותי על הפאונד...
נכתב ע"י דיני 2013;1388009:תודה על הקופון!
איך זה בדיוק הולך
מכמה המשלוח לא עולה?
ועד כמה אפשר לקנות כדי שלא יעלה לי מכס?
תודה!!!![]()
נכתב ע"י HDAS;1388028:משלוח עולה תמיד, מחירו הוא קבוע: 10 פאונד אבל אם יש לך קופון אז רובו יורד.
לי עבר בכיף משהו באזור ה- 50-53 פאונד ואל תתפסי אותי על הפאונד...
נכתב ע"י רותי בן שימול;1388023:אני לא מבינה, לכולכם יש חסימה לאינטרנט,
איך כולכם מצליחים לבצע קניות ורכישות באתרים האלו ואני לא מצליחה לראות כמעט שום תמונה באתרים האלו, אם בכלל נפתחים לי הקישורים...
יש לי אתרוג לעסקים+קבוצת גרפיקאים.
נכתב ע"י דיני 2013;1388032:1. מהו הערך של הפאונד?
2. עד כמה לא יעלה לי מכס?
3. יש לך נסיון עם הדברים שלהם?
תודה מראש!
נכתב ע"י mediadesign;1388093:תבקשי מאתרוג גם קבוצת קניות.
נכתב ע"י רותי בן שימול;1388134:יש כזה דבר?
את צוחקת..
נכתב ע"י chyz;1387111:כרטיס של "יש" הוא בין לאומי
עד 75 יש פטור מלא ממיסים-מדובר על מעמ ומס קניהנכתב ע"י קוביה;1388358:וללא מכס אפשר להזמין עד 75$
טבלת מיסים מפורטת - (כמובן רק בסכום העולה על 75$)נכתב ע"י tamar;1388360:עד 75 יש פטור מלא ממיסים-מדובר על מעמ ומס קניה
עד 325$ פטור ממכס
בטבלה הזו רשום 18% מע"מנכתב ע"י קוביה;1388367:טבלת מיסים מפורטת - (כמובן רק בסכום העולה על 75$)
נכתב ע"י יוש;1388349:אני הזמנתי את זה...
עוד לא הגיע...
נעדכן בעז"ה
http://www.google.com/url?q=http://...sntz=1&usg=AFQjCNGW7iW9svw01y4djbsyjkw9AMt1nw
נכתב ע"י sari93;1388355:עוד שאלה קטנה לפני ההזמנה:
אם אני מזמינה מאלי אקספרס כמה מוצרים וכל אחד ממוכר אחר
זה נחשב לי כהזמנה אחת, נכון?
מאיזה מחיר עד איזה מחיר אפשר להזמין בלי לשלם מכס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים