קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י bekki;1483948:
את לא מבינה?!
ככה זה כשאין לך פתוח אצלך במחשב ואת צריכה לשוטט ולתור לך אחר מחשב אחר.

זה לא קשור! ההודעה מגיעה אלייך למייל!

אחרי אינספור הודעות מאלי אקספרס התייאשתי והפסקתי לעקוב. אז זהו? זה אבוד? אין עם מי לדבר? מה ההמצאה הזו? שילמתי כסף ולא קיבלתי סחורה!!

נכתב ע"י שביט;1483970:
אחרי אינספור הודעות מאלי אקספרס התייאשתי והפסקתי לעקוב. אז זהו? זה אבוד? אין עם מי לדבר? מה ההמצאה הזו? שילמתי כסף ולא קיבלתי סחורה!!

היתה לך הגנה חודשיים, שלחו לך מיילים ולא ענית!- מה את רוצה שיעשו עוד???
בדרך כלל החבילותמגיעות לפני תום תקופת ההגנה- לא קרה לי שלא קיבלתי חבילה גם לאחר חודשיים ויותר, מה שנותר לך זה לחכות ולקוות:rolleyes:

נכתב ע"י נירוש;1483958:
זה לא קשור! ההודעה מגיעה אלייך למייל!

אין לי אפשרות להיכנס דרך הלינק במודעה,זה חסום.
ולחפש מחשב בזמן הנ"ל?
:cool:

מחפשת פרסים נחמדים ליום הולדת, עד שקל ליחידה

בעזרה ואחוה

ראית את האוזניות?
כנסי לחנות שם יש אולי

תודה
נכנסתי לחנות ומה שיש זה רק אוזניות, וזה לא מתאים לי.
אני צריכה פרסים ליומולדת לילדות גן.

הם לא מכירים את המושג פחות משקל
יש פחות מדולר

נכתב ע"י bekki;1484367:
אין לי אפשרות להיכנס דרך הלינק במודעה,זה חסום.
ולחפש מחשב בזמן הנ"ל?
:cool:

יש לך 4 ימים לחפש....

נכתב ע"י מקופלת;1484444:
נראה נחמד.. אבל לתשומת ליבך כתוב שזה מצמר. דורש בדיקת שעטנז

מה פתאום?
כתוב שזה כותנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה