קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י ov;1545888:
גם אני הזמנתי לפני שבועיים, ולפני יומיים שמתי לב שזה עוד לא נשלח... שלחתי מייל למוכר, והוא הגיב אחרי יום שיש להם עכשיו חג, והמחסן סגור, אבל הוא ישלח את זה בהקדם... אחרי יום הוא שלח את זה,

לגבי עוד מוצר ענה לי המוכר שיש להם חג, והמחסן סגור עד ל-06/03 רק אחרי שיפתחו הוא יוכל לשלוח לי....

החג של הסינים נגמר ב01/03 ועד אז הם לא הוציא שום משלוח.
אבל הסינים סינים יודעים לחגוג וגם לעבוד...מיד בצאת ה"חג" הוציאו לי את כל ההזמנות:p

יודעים אם המידה של נקסט "3 חודשים" אכן מתאים לגיל?

המידות בנקסט גדולות יחסית
למשל הזמנתי לגיל שנה 12-18 וזה היה גדול מידי הייתי צריכה 9-12 ומדובר בתינוק שמנמן

לגבי התיק לעגלה - האם יש מתלה לתלות אותו על ידית העגלה
למשל בעגלות בייבי ג'וגר מיני סיטי ?

brand baby bib clothing towel children waterproof bibs kids apron saliva towel carters Free shipping(aliexpress)
האכות של אלו מעולה!!!

נכתב ע"י hilav;1550442:
למישהי יש אולי נסיון בהזמנת השמלה הזאת??
http://www.aliexpress.com/item/Reta...ece-dress-thickening-Princess/1486080075.html
איך האיכות? והמידות? ובכלל אפשר לסמוך כאן על מה שרואים בתמונות?

הבד שלה איכותי מאוד!
הבעיה היא המידה - זאת שמלת מיני והם לא כותבים את האורך שלה כמה שביקשתי מהם לאף אחד לא היה תשובה לגבי האורך של השמלה אלא רק לגבי הגובה של הילדה ולנו זה לא רלוונטי כי הם מתכוונים שהשמלה תהיה קצרה ולכן אי אפשר לדעת במדויק אלא רק להמר
בכל אופן אם יש לך ילדה קטנה יש לך יותר סיכוי - תזמיני מידה גדולה יותר ותצרי קצת
הבד שלה והצבעים מהממים- יש לי כזאת למידה שלי (38):p

מישהי הזמינה ידיות לארונות בצורת כדור קריסטל ויכולה להמליץ לי?

רק שימי לב שכתוב שהמידות הן קטנות

נכתב ע"י יוני רז;1550906:
קניתי את זה לאחינית שלי בשביל המחיר (אני שילמתי 3.5$) זה בסדר
רואים על זה שזה זול הבד פשוט והגימורים לא מושלמים

תודה, יש משהו יותר מוצלח בסגנון הזה, לילדות בגיל 12 +

נכתב ע"י 21309;1550876:
מישהי הזמינה ידיות לארונות בצורת כדור קריסטל ויכולה להמליץ לי?

אני הזמנתי את זה:
ידייות לארונות דמוי קריסטל יצא 7 שח לאחד, (פה זה עולה 20)
http://www.ebay.com/itm/121411087717...:MEBIDX:IT

אני רואה שעכשיו זה יוצא אפילו יותר זול.

נכתב ע"י נירוש;1551065:
יש לבת שלי את זה בצהוב - שווה!!
נראה שהאורך יוצא מעל הברך. יש אפשרות לשחק עם זה?

נכתב ע"י GRN;1551069:
נראה שהאורך יוצא מעל הברך. יש אפשרות לשחק עם זה?

לקחתי מידה גדולה יותר וטיפה הצרתי כך שהאורך היה מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה