קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
קניתי את הסרבל הזה: http://il.nextdirect.com/iw/x552742s1#469045
בנקסט, אתמול התינוק שלי לבש את זה והמחמאות זרמו!
עומד מהמם, נראה בד איכותי, יש כפתורים במכנס לפתוח להחתלה מהירה, יש אפשרות להגדיל ולהקטין לפי הגובה את השלייקס. בקיצור- מומלץ!

אם כבר שאלו - אז סליחה מראש
איך הולך תהליך מצב המשלוח אצל הסינים. מה-1 לחודש זה עומד על אותו מצב OPENING, מישהו יודע?
2015.03.01 13:00 (GMT-7): Opening
2015.03.01 08:08 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
2015.02.14 15:24 (GMT-7): Collection

נכתב ע"י פרסומון;1557057:
הדברים הפשוטים עובדים טוב עד שנהרסים. חודש חודשיים...
אני קניתי כמה נגנים במחירים זולים מאד
בינתיים כולם עובדים (יותר מחצי שנה)

נכתב ע"י קוביה;1558004:
אני קניתי כמה נגנים במחירים זולים מאד
בינתיים כולם עובדים (יותר מחצי שנה)

תוכלי לתת קישורים?

מישהוא יודע מה זה אומר?
מה נגמר בעוד 2 ימים???

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 117.3 · צפיות: 36
סנדלי נשים עקב

הם שוות בד״כ?
אני מידה 38.5 בארץ, רגל דיי רחבה. איזה אני צריכה להזמין? פליז אני רוצה עזרה, אף פעם לא הזמנתי משם כ ל ו ם!

נכתב ע"י בלון;1382349:
לי נט נקי אישרו.
משלוח ראשוני עולה 5.95 $,
ואח"כ חינם. אם זה לאותה כתובת.

זמן המשלוח תלוי בפריט.

שימו לב אגב לעמוד הסיילים, המחירים שם ברצפה.
בקטגורית - best sellers.

ניסיתי לעשות הזמנה באתר הזה
https://www.zulily.com/2/checkout
(פעם ראשונה)
והוא מבקש דמי משלוח - 36.73 $ USD
ועוד מיסים - 16.32 $ USD
ככה זה הולך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה