קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מישהיא קנתה גרביונים לילדות??
שמתאים לקיץ??
במקום לקנות ב12/15 ש"ח כל גרביון..
אשמח לקבל קישור..

המד חום חד פעמי?? מדויק? איך זה עובד?

נכתב ע"י נורית;1608457:

איך מתחבר הסוגר ארונות הזה?
זה באמת חזק? בשביל ילד בן שנתיים אני שואלת. מתאים גם למקרר?
תודה

המד חום רב פעמי, מין פס מגנטי כזה... כמו בתמונה שם

הסוגר - עוד לא השתמשתי איתו :)

מחפשת המלצה לשעון לגבר מאליאקספרס
תודה!

יש לכם נסיון, עם תיק צד, לנערות 12/14, משהו חמוד ולא יקר?

נכתב ע"י זוהר טל;1608608:
איך מתחבר הסוגר ארונות הזה?
זה באמת חזק? בשביל ילד בן שנתיים אני שואלת. מתאים גם למקרר?
תודה

אני גם קניתי את הסוגר הזה, בשימוש כבר מפסח ועדיין מחזיק בסדר גמור! לילדים עוד לא נמאס, הם עדיין מנסים למשוך....

אני מחפשת גרביונים חלקות בצבע לבן לילדה בת שלש, לא עבות במיוחד וחזקות

שעון לגבר באלי אקספרס מישהו קנה ומרוצה?

מישהי אולי נתקלה באתר אלי אקספרס בקרדיגנים שרוול ארוך/שלושת רבעי(חלקים בצבעים שונים)?
תודה.

נכתב ע"י efratrutti;1621646:
מישהי אולי נתקלה באתר אלי אקספרס בקרדיגנים שרוול ארוך/שלושת רבעי(חלקים בצבעים שונים)?
תודה.

סריג?

נכתב ע"י אפרת 10;1615294:

כן קניתי לפני מס' חודשים- נראה בדיוק כמו שבתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה