קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י א.ת. פ.;1796934:
למה אני לא מוצאת בנקסט גופיות ארוכות?
מחפשת לבת 3 חוד' ובת שנתיים
תודה!

807494.jpg

http://il.nextdirect.com/iw/item/x6...Category-Bodysuits-ProductAffiliation-Newborn

גופיות פלנל חמות רכות ופלפיות- מישהו מצא???

קניתי צמיד שמבלה במטרה להפוך אותו למחזיק מוצץ כמו שמשהי הדריכה פה. אני לא מוצאת וזוכרת איך..
משהי יכולה להסביר?

איזה מידה אני צריכה בנקסט לתינוקת בת 7.5 חודשים.
אני מזמינה לה ביביגרו חולצות מכנסי טייץ ושמלות לחורף
איזה מידה כדאי לי להזמין שלא יהיה לה גדול בתחילת עונה ושיהיה לה טוב לכל העונה .
עד עכשיו אני מלבישה לה 3-6.
עכשיו עברתי ל6-9 בטייץ וזה טוב, השאלה אם זה יהיה טוב לכל העונה או להזמין כבר 9-12 שלא יהיה גדול
אשמח לשמוע מניסיונכם
תודה..

אני הזמנתי לבן שנה+4 מידה 9-12, קצת גדול עליו
במטרה שיהיה טוב לכל העונה
אם היא לא תינוקת גדולה במיוחד - אני חושבת ש6-9 זה גדול מספיק.
תזכרי שבגיל הזה הם מפסיקים לגדול בקצב מהיר כמו בהתחלה ולא קופצים 3 מידות בעונה...

---

הזמנתי בנקסט,
הגיע תוך 10 ימים!!!
(לדואר בקניון רמות..)

מחפשת שעון אלגנטי באיכות טובה,
על מה מומלץ???

שאלו כאן על גופיות חורפיות
מישהי קנתה משהו טוב?
בנקסט? בעלי אקספרס?
וגם פיג'מיות חורפיות.

178

הגופיות של נקסט מעולות אבל לא מדי חורפיות.
כלומר כותנה ארוך.

..

מישהו הזמין את השמלות האלו, ויוכל לומר האם הבד שלהן נורמלי לאירוע
ולא פורימי מידי.

תודה רבה

קבצים מצורפים

• l013_apricot_100__1.jpg
    KB 65.8 · צפיות: 20
מי מתנדב להסביר על המבצעים של ה11.11 באליאקספרס?
הבנתי רק בערך......
שיתוף ה"וויש ליסט" הוא רק דרך רשתות חברתיות פייסבוק וכו'? כלומר אין אפשרות לשתף באתר עצמו על מנת לצבור "לייקים" ולקבל קופני הנחה?
תודה מראש

תגידו,
אין השנה 11/11
מישהי יודעת על מידע בענין?

נכתב ע"י אסנת לוי;1815048:
משהיא הזמינה מכונית על שלט?והייתה מרוצה??

אני הזמנתי, אפשר להשיג בארץ באותו מחיר..

מי מכירה את האתר הזה ? איך הוא ?
http://www.tbdress.com/product/Solid-Color-Falbala-Pleated-Womens-Overcoat-11472281.html
נתקלתי בו ויש בו מעילים יפייפיים לנשים עכשיו במחירים מעולים - בגלל החג שלהם - ההלואין...
אשמח לתשובה כי זה נראלי מעניין והייתי רוצה להזמין..
רק שהאנגלית שלי לא משו משו ואני לא מוצאת האם יש עלות משלוח לארץ ועוד פרטים חשובים...

תודה ושבוע טוב.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 389.7 · צפיות: 24
אחרי המון בזבוז זמן...
לאילו אתרים יש משלוח חינם - FREE SHIPPING
חוץ מאליאקספרס ואיביי.??
ידוע לי שלנקסט יש מישלוח חינם מעל 100 ש"ח אבל המחירים שם לא מי יודע מה זולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה