קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י Dvori B;1824061:
אתרי cashback זה דבר מוכר בעולם, האתר הנ"ל זה אתר ה cashback הראשון בעברית.

נכון, זה האתר הראשון בעברית ולאתרים בעברית.

לקניות בחו"ל יש את EBATES שם ניתן לקבל אחוזים על הקניות באתרים בחו"ל - כמו אמזון, פלייס, אולדנייבי, נאוטיקה, וולמראט, וכדו'.
מאוד נח - מקבלים בחזרה ישירות לחשבון הפייפל את האחוזים על הקניה - ללא הגבלה על הסכום. ומקבלים גם 10$ ברישום לאתר.
עוד מעט יש המון מבצעים בכל האתרים בחו"ל בגלל תקופת החגים שם - וממש משתלם דרך זה http://goo.gl/72Spve

כל האחריות על הקניה בכל מקרה זה באתר בו קונים, לא מפסידים כלום אם נכנסים דרך הקאשבאק, רק מרוויחים על הדרך אחוזים מהקניה.
יש להם גם תוסף לכרום שניתן להתקין ואז בכל אתר שניתן להרוויח בו אחוזים חזרה על הקניה יש הודעה וניתן להפעיל את השירות מיידית.

נכתב ע"י דבורי צלמת;1826178:
אשמח להמלצות(פלוס קישורים) לעגילים יפות בציפוי זהב או גולדפילד.
תודה רבה!

לאיזה גיל?

את אלו הזמנתי לילדות מאוד יפה! מתאים בערך מגיל 4
זה ציפוי גולדפילד שמתקלף עם הזמן אבל שווה מאוד את המחיר
(עד שזה יתקלף היא כבר תאבד את זה :D)
http://www.aliexpress.com/snapshot/6979157191.html?orderId=69883320418787

זה מתאים לתינוקות: (9K Real Gold Filled)
מאוד חמוד! לא מתקלף, הבת שלי לבשה את זה מעל חצי שנה.
http://www.ebay.com/itm/Colorful-Cr...rings-Z2295-/331158645670?hash=item4d1a97eba6

נכתב ע"י yudb;1820950:
זה כולל מכנסיים.
אני רוצה להזמין לבן את המיקי מאוס.
איזה מידה מומלצת לילד רזה שרק עכשיו נהיה בן 4 ?

זה לא כולל מכנסיים, לדעתי מידה 3

משהו מגניב לקניות בנקסט ,אלי אקספרס, גרופון, איבי, ואללה שופס ועוד..

משהו מגניב לקניות בנקסט ,אלי אקספרס, גרופון, איבי, ואללה שופס ועוד..

מקבלים אחוזים על כל קניה ואחרי שצוברים 100 ₪ בחשבון שם, מקבלים אותו חזרה לחשבון
​לחשבון
בנק או לפיפל ,
עובד כך, קודם נכנסים לאתר הזה ומשם נכנסים לנקסט וככה על כל קניה מקבלים כסף

הכנסו דרך הלינק המצו"ב ותרשמו (בכל חבר שמביאים מקבלים 5 שח, תעבירו את הלינק לעוד כאלו שעושים קניות בנקסט וכו ותרוויחו גם)

זה הלינק לאתר- הירשמו דרכו:

http://www.cashback.co.il/?uref=6507

אולי משהי יודעת-
אם אני רוצהה להתחיחל קניה, ובאמצע צריכה לסגור את המחשב.
מה עושים כדי שהמוצרים ישארו בעגלה בלי לשלם בנתיים, רק לשמור את עגלת הקניות?

אם את מכניסה מוצרים לסל כשאת מחוברת עם שם וסיסמה - המוצרים נשארים.

נכתב ע"י סימולציה;1827022:
מישהו הזמין? הגיע? איך זה?

אני הזמנתי את זה כשזה עוד עלה כפול. שרשרת מדהימה ביותר ואיכותית מאוד!

לא קניתי אותם , כי זה נראה לי מגף יחסית נמוך - ואסור בבית הספר שלנו .
הראשון נראה לי טוב מאד
השני מגף יפה
והשלישי נראה מחמם ומתאים להליכה בשלג
אני חושבת שאני הייתי קונה את הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה