- הוסף לסימניות
- #2,161
נכתב ע"י רמז;1829223:הרשימה שלי,
רק מה שהגיע ונהנתי
![]()
תודה רבה לך, ולכל הממליצות, אבל נראה לי שכדאי גם לתת קישורים למה שלא היה מוצלח/לא הגיע / מוכר לא אמין. על מנת למנוע מאחרים את עוגמת הנפש.
נכתב ע"י רמז;1829223:הרשימה שלי,
רק מה שהגיע ונהנתי
![]()
נכתב ע"י Dvori B;1831349:מעולם לא קבלתי מספר מעקב מאליאקספרס, את קבלת?
נכתב ע"י Dvori B;1831349:מעולם לא קבלתי מספר מעקב מאליאקספרס, את קבלת?
נכתב ע"י חן שיין;1831374:בוודאי.
רק תמיד זה היה מורכב ממספרים ואותיות (כמו שדואר ישראל מזהה)
והפעם הם כותבים שהם שולחים בשיטה חדשה ... וזה מוזר לי איך אני יכולה לעקוב..
נכתב ע"י 8787;1831381:בחבילות זולות וקטנות לא משתלם להם לשלוח עם דואר יקר שזה עם מס' מעקב
אז הם שולחים עם דואר יותר זול שזה מעקב אבל סוג שונה - רק מספרים
בד"כ במקביל לשורה שבה כתוב לך הקוד, המוכר ירשום לך באיזה אתר מעקב את יכולה לראות מעקב חבילה
קוד שהוא רק מספרים את לא תוכלי לעקוב אחרי זה ע"י האתר של דואר ישראל
רק באתרים בינלאומיים, וברגע שזה מגיע לישראל לא תוכלי לראות יותר מעקב על החבילה
ותצטרכי לחקות עד שתמצאי את זה בתיבת דואר שלך.
נכתב ע"י nyb;1831450:איך באמת אני יכולה לדעת איפה החבילה שלי אם המספר מורכב רק מספרות?
אין ליד זה שום קישור לשום אתר
איך אתן יודעות איפה זה?
אפשר הסבר איך בודקים שם?נכתב ע"י 8787;1831452:
נכתב ע"י dk;1832805:ושוב נקסט: מישהי יודעת איך המידות שלהם בבגדי נשים, האם הם גדולות / קטנות / זהות יחסית לארץ? אני רוצה לקנות משם סריג
נכתב ע"י שוצי;1832843:אני דווקא הייתי מורידה מידה מהנסיון שלי
נכתב ע"י nyb;1832756:אפשר הסבר איך בודקים שם?
הסתבכתי
נכתב ע"י dk;1832805:ושוב נקסט: מישהי יודעת איך המידות שלהם בבגדי נשים, האם הם גדולות / קטנות / זהות יחסית לארץ? אני רוצה לקנות משם סריג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים