קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אני הזמנתי L ואני M.
בעיקרון העברתי לחברה, אם לא תרצה אשלח לך באישי.

את הווסט פרווה גם הזמנתי
כמה זמן עד שהוא הגיע?

נכתב ע"י נירוש;1853774:
לי היו את הנעליים האלה בגוון בז' - הבן שלי נהנה מנם כל הקיץ היו יפות והחזיקו מעמד!

את יכולה לשלוח לי לינק לנעליים שלך?
כי אני קניתי גם משהו ממש דומה, וזה לא שרד יותר מפעמיים הליכה...

נכתב ע"י קפוצון;1854556:
בררנו וזה התשובות שקיבלנו:

מהרב חיים כ"ץ : עדיף עם כשרות
מהרב זריצקי: אין בעיה כלל

תמיד עדיף כמו שעל אקונומיקה עדיף...
השאלה היא צריך או לא צריך? התשובה היא שלא צריך!

אני כמעט בטוחה שהיה כאן פעם קישור לשרשרת שהיצה מורכבת מכעין כפתורים מצופים קטיפה בצבע ירוק בקבוק, בורדו
אני לא מוצאת...

מישהי יודעת על מה מדובר?

תסתכלי בהודעה 2323
יעל

קרה לי משהו מוזר,
באליאקספרס כמעט נגמר לי ההגנת רכישה, אבל המוצר לא הגיע, פתחתי סכסוך (כמה ימים לפני שנגמר), ונתנו 24 שעות למוכר להגיב, הוא לא הגיב והאריכו את הזמן שלו להגיב לכמה ימים נוספים, ובינתים נגמר הזמן של הגנת הרכישה.. מה אני אמורה לעשות עכשיו?

מי יכולה להסביר לי בבקשה מה זה אומר שנגמרו ימי הגנת הרכישה ? (באליאקספרס)
לא ידעתי שחוץ מלהזמין ולחכות שיגיע אני צריכה לעשות משהו אבל בעקבות הודעות שראיתי פה על הזמנות שלא מגיעות ופתיחת סכסוכים למינהם...
נכנסתי לבדוק בהזמנות שלי מה קורה למרות שאני לא מבינה כלום.. :confused::confused:
הזמנתי מוצרים מה 27/10 ועדיין לא קיבלתי כלום,
ועל המוצר הראשון שהזמנתי ב27/10 נגמרו ימי ההגנה וכתוב נסגר ואין תשלום.. מה הם רוצים??
אני צריכה לדאוג??? בבקשה אשמח להסבר כלשהו מאלו שמזמינות הרבה..
תודה!!!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 95.5 · צפיות: 19
אהההההההההההההההממממממ
אליאקספרס הפסידו אותי לגמרי בענייני מבצעים, במיוחד בחג הרווקים.
בדקתי עכשיו את המחירים: הכל אותו דבר, למעט מספר מוצרים שיקרים קצת יותר מאשר ב11.11
אה, ומוצר אחד היה אפילו יותר יקר ב11.11

נכתב ע"י michal23;1859549:
מי יכולה להסביר לי בבקשה מה זה אומר שנגמרו ימי הגנת הרכישה ? (באליאקספרס)
לא ידעתי שחוץ מלהזמין ולחכות שיגיע אני צריכה לעשות משהו אבל בעקבות הודעות שראיתי פה על הזמנות שלא מגיעות ופתיחת סכסוכים למינהם...
נכנסתי לבדוק בהזמנות שלי מה קורה למרות שאני לא מבינה כלום.. :confused::confused:
הזמנתי מוצרים מה 27/10 ועדיין לא קיבלתי כלום,
ועל המוצר הראשון שהזמנתי ב27/10 נגמרו ימי ההגנה וכתוב נסגר ואין תשלום.. מה הם רוצים??
אני צריכה לדאוג??? בבקשה אשמח להסבר כלשהו מאלו שמזמינות הרבה..
תודה!!!

זה נראה שלא שילמת על המוצר הזה

נכתב ע"י GRN;1859589:
זה נראה שלא שילמת על המוצר הזה

אבל לפני שבוע שניכנסתי כן היה ליד זה את השעון עם הימים של הגנת הקונה..
בכל אופן אשמח לדעת :
אני אמורה לעשות משהו מרגע שאני מבצעת הזמנה ?
לעקוב אחרי הימים? משהו ? הבנתי שלוקח חודש +- עדיין לא עבר חודש..
תודה גדולה על כל עזרה והכוונה. !

משהי אולי קנתה את הנגן הזה?

הגיע בשעה טובה נדלק והמחשב לא קורא אותו
הוא מציג את הכונן אבל הוא לא נפתח

מה זה אומר שזה לא תקין
זה תיאור המוצר:

MP3 ספורט מוסיקה נגן עם מסך LCD / מתכת מיני קליפ נגן MP3 נייד מתכת ססגוניות עם חריץ לכרטיס מיקרו TF / SD

משהו התנסה יכול להדריך אותי מה לעשות?
מה שבטוח שכרגע אני לא ממליצה עליו

אני הזמנתי את הוסט פרווה הזה
יצא לי בגד לשבת 72 שקל
42 ווסט
30 חצאית מלידר

הזמנתי מזמן והלחצתי את המוכר, הגיע תוך שלושה שבועות

ד"א הסיכה גם משם מלפני שנה

http://he.aliexpress.com/item/free-...rm-faux-fur-girls-vest-roupa/32220618891.html

לא יודעת למה, התמונה של התצוגה השתנתה

קבצים מצורפים

• IMG_0341יל.jpg
    KB 144.6 · צפיות: 28
  • IMG_0340כע (2).jpg
    KB 93.4 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה