קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י michal23;1868359:
תודה על הקישור לאוזניות !
כמה זמן הן בשימוש אצלך ? הן באמת איכותיות??

הם אצלי כבר חודש ועושות רושם איכותי.
השמע מעולה. (כשהם באוזניים לא שומעים כלום חיצונית)

מחפשת לקנות מוצרי אפיה במחירים זולים.
למישהו יש קישורים טובים בשבילי?
או חנויות מומלצות?

יש למשהו קופון לנקסט?
וגם, אם אני קונה קבועה שלהם, למה אני לא מקבלת קופונים?

שמעתי שידש אתר שמוכר חיקויים מוצלחים של זארה אשמח לקבל קיחשור

מישהו יודע תוך כמה זמן מגיע משלוח מcarters לחברת השילוח buy2usa? או סתם למקומות ברחבי ארה"ב?

נכתב ע"י אפקטיבי;1871471:
מישהו יודע תוך כמה זמן מגיע משלוח מcarters לחברת השילוח buy2usa? או סתם למקומות ברחבי ארה"ב?

בד"כ זה היה לוקח לנו עד שבוע
ומ-buy2usa זה היה לוקח 5 ימים עד שבוע
עם שליח עד הבית

נכתב ע"י gooly;1871465:
שמעתי שידש אתר שמוכר חיקויים מוצלחים של זארה אשמח לקבל קיחשור
יש מוכרת באליאקספרס וזה הקישור לחנות...
Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
http://www.aliexpress.com/store/913072
(from AliExpress Android)

מישהי יכולה לשים פה קישורים לעוד אתרים טובים חוץ מאיביי ואליאקספרס- לא סתם אתרים, אלא אתר אמין שקני בו ויש לך ניסיון איתו.

הזמנתי לפני חודש דברים מאלי אקספרס והם לא הגיעו.
אבל מייל כזה כן הגיע: Grab Your US $5 Coupon Now

מי יכול להסביר לי מה זה הקופון הזה? איך משתמשים בו?
ודבר נוסף- איך עוקבים אחרי הדואר, המיקום של החבילה?

תודה מראש למשיבים

נכתב ע"י גרוס יהושע;1872488:
מישהי יכולה לשים פה קישורים לעוד אתרים טובים חוץ מאיביי ואליאקספרס- לא סתם אתרים, אלא אתר אמין שקני בו ויש לך ניסיון איתו.

מניסיון אישי שלי - יש הרבה מאוד אתרים בחו"ל שעכשיו בסייבר מונדיי משתלם מאוד מאוד לקנות בהם.
וולמרט, גאפ, אולדנייבי, נאוטיקה, פלייס, קרטרס ועוד ועוד.
כולם מציעים גם הרבה מבצעים וגם אחוזי הנחה גבוהים.

ובנוסף אם נרשמים לEBATES ונכנסים לאתר של הקניות דרך הקישור באיבייטס מרוויחים עוד אחוזים מהקניה בחזרה לחשבון הפייפל. תראו לדוגמא את האחוזים שקבלים בחזרה בתמונה המצורפת...

משלוח לארץ (אם אין לכם איזה קרובים או מישהו בחו"ל...) אפשר לעשות דרך BUY2USA
יש עכשיו קופון של 25% הנחה BFPAYPAL15 אם משלמים בפייפל, או 15% הנחה BF15 אם משלמים בכרטיס אשראי.

קבצים מצורפים

• ebates.JPG
    KB 48 · צפיות: 24
אני רוצה לפתוח סכסוך באליאקספרס כי קיבלתי מוצר פגום,
אבל אני לא מצליחה זה מה שהוא כותב לי(זה נראה כאילו הקובץ לא טוב ואני לא מבינה מה הבעיה...)
והסרטת וידיאו גם אין מצב להעלות
משהו יכול לעזור לי בזה
תודה מראש

הפורמט לא בסדר, זה קובץ רגיל?

זקוקה לעזרתכן בדחיפות - אליאקספרס

כשאני מנסה לפתוח את ההודעות שהמוכרים שולחים, נכנסת מהקישור שבהודעה למכר, הכל כתוב בסינית!! איך משוחחים איתו באנגלית או בעברית?
כעת קבלתי הודעה מהדואר, איך אני מאשרת שקבלתי?

קבצים מצורפים

• קרוקס.JPG
    KB 20.5 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה