קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י בתישראל;1873700:
אני מחפשת עגילים יפות, שמישהי כבר קיבלה, שמתאימות לשרשרת עם התליון העגול הצבעוני שקיבלה פה הרבה המלצות.
עכשיו אני אמורה לראות את כל הרחוב עם השרשת הזאת? :rolleyes:

בבקשה עזרה
איך עוקבים אחרי החבילה שלי באלי אקספרס????

יש מבצע בפייפל, אני לא יודעת עד מתי התוקף, שמקבלים את דמי המשלוח עבור פריטים שהוחזרו למוכר חזרה.
התלבטתי על מידה בנקסט, החלטתי לקנות דרך פייפל ומקסימום להחזיר אם לא יהיה טוב.
רק מה, לא קראתי היטב את התנאים, שלחתי לפייפל את החשבונית של הדואר, בתשובה הודיעו לי שהיה עלי לצלם את המוצר עם הכתובת למשלוח כהוכחה, או לחילופין לשלוח להם תוך 7 ימים אישור מנקסט שקיבלו את ההחזרה ומזכים את חשבוני.
הודעתי להם שתוך 7 ימים ב'מהירות' של דואר ישראל זה לא שייך.
בכל אופן שלחתי להם העתק כשהגיע האישור על ההחזרה.
הם מתעקשים שעבר הזמן. כל הסיפור 17 ש"ח.
בכל אופן מי שמתכננת להשתמש בשירות הזה - שתקרא טוב את התנאים, ועדיף לשלוח בדואר רשום כי אז יש לך מספר מעקב להוכחה.
בהצלחה

נכתב ע"י טוליפ;1875462:

לא יודעת איך בודקים משם.
ניסיתי דרך דואר ישראל, רשמתי שם בקוד את מספר ההזמנה (ככה?) וכתב לי קוד לא חוקי.
אולי בפרטים האישיים צריך לכתוב משהו בzip code? אולי צריך כתובת בעברית?

זו פעם ראשונה שהזמנתי מהם, עבר חודש פלוס ולא הגיע, כנראה גם לא יגיע לעולם

תודה לכל העוזרים מנסיונם

נכתב ע"י yoffy;1875490:
לא יודעת איך בודקים משם.

תודה לכל העוזרים מנסיונם
דואר ישראל יתן לך מידע רק אחרי שזה יגיע לארץ, אם נשלח בדואר רשום. באתר הנ"ל את מדביקה את המספר לוחצת על TRACK (לחצן כתום עם זכוכית מגדלת, והוא נותן פרטים)
יש סוגי משלוח שאין עליהם מידע שם.

נכתב ע"י yoffy;1875490:
לא יודעת איך בודקים משם.

תודה לכל העוזרים מנסיונם

אל תהיי פסימית :), יגיע בע"ה, לאליאקספרס תמיד לוקח זמן להגיע (לי זה מגיע בממוצע אחרי חודש+ אז בע"ה יגיע אליך בקרוב...)

נכתב ע"י טוליפ;1875457:
יש מבצע בפייפל, אני לא יודעת עד מתי התוקף, שמקבלים את דמי המשלוח עבור פריטים שהוחזרו למוכר חזרה.
התלבטתי על מידה בנקסט, החלטתי לקנות דרך פייפל ומקסימום להחזיר אם לא יהיה טוב.
רק מה, לא קראתי היטב את התנאים, שלחתי לפייפל את החשבונית של הדואר, בתשובה הודיעו לי שהיה עלי לצלם את המוצר עם הכתובת למשלוח כהוכחה, או לחילופין לשלוח להם תוך 7 ימים אישור מנקסט שקיבלו את ההחזרה ומזכים את חשבוני.
הודעתי להם שתוך 7 ימים ב'מהירות' של דואר ישראל זה לא שייך.
בכל אופן שלחתי להם העתק כשהגיע האישור על ההחזרה.
הם מתעקשים שעבר הזמן. כל הסיפור 17 ש"ח.
בכל אופן מי שמתכננת להשתמש בשירות הזה - שתקרא טוב את התנאים, ועדיף לשלוח בדואר רשום כי אז יש לך מספר מעקב להוכחה.
בהצלחה

איך זה עובד?
בדיוק אני מתלבטת אם להחזיר לנקסט או לא, וגם קניתי עם פייפאל
אשמח שתפרטי מה לעשות
תודה

נכתב ע"י grafx;1876389:
איך זה עובד?
בדיוק אני מתלבטת אם להחזיר לנקסט או לא, וגם קניתי עם פייפאל
אשמח שתפרטי מה לעשות
תודה

כנסי לקישור כאן להפעלה, ואחר כך פעלי על פי ההוראות של בקשה להחזר.

נכתב ע"י טוליפ;1876404:
כנסי לקישור כאן להפעלה, ואחר כך פעלי על פי ההוראות של בקשה להחזר.

תודה
זה אומר שעדיף שאחזיר עם דואר רשום,
תוך כמה זמן זה יגיע לנקסט?
מה העלות של חולצה אחת עם דואר רשום?

נכתב ע"י בתישראל;1873700:
אני מחפשת עגילים יפות, שמישהי כבר קיבלה, שמתאימות לשרשרת עם התליון העגול הצבעוני שקיבלה פה הרבה המלצות.

אגב, גם אני קיבלתי כבר את השרשרת והיא באמת מדהימה, הנה הלינק למי שפספסה:
http://he.aliexpress.com/item/2014-...ia-Big-Round-Pendant-Necklace/1873292439.html

אני קניתי את כל הסט ;)
זה הדף של החנות - יש לך כאן עוד דוגמאות מהממות מסט הזה !
http://he.aliexpress.com/store/508049
עגילים מהממות - הגיעו
http://www.aliexpress.com/snapshot/7027035886.html?orderId=70308023541047
טבעת תואמת יפייפה - מתאימה לאצבעות גדולות
http://he.aliexpress.com/item/2015-...ing-Top-AAA-Zircon-Rings-For/32281411367.html
עוד טבעת מהסט קטנה יותר גם מהממת!
טבעת הזמנתי מידה 7 וזה קצת גדול עלי ..
http://www.aliexpress.com/snapshot/7027035885.html?orderId=70308023551047
צמיד - לא הזמנתי
http://he.aliexpress.com/store/prod...-Strand/508049_2043039115.html?storeId=508049

הגנת רכישה

הזמנתי חבילה מאלי אקספרס והיא לא הגיעה, עכשיו קיבלתי מייל ש,"הגנת הרכישה מסתיימת" בעוד מס' ימים. מה צריך לעשות? מה זה הגנת רכישה?

תודה רבה

נכתב ע"י yoffy;1880810:
הזמנתי חבילה מאלי אקספרס והיא לא הגיעה, עכשיו קיבלתי מייל ש,"הגנת הרכישה מסתיימת" בעוד מס' ימים. מה צריך לעשות? מה זה הגנת רכישה?

תודה רבה

הגנת הרכישה זה האחריות של המוכר למוצר.
יש לך אפשרות לפנות למוכר ולבקש הארכה להגנת ימי רכישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה