קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י סטודיו ישר;1898852:

2 הקישורים הראשונים למשחקים לא עובדים

נכתב ע"י מגה;1898803:
משחק מגנטים
איך זה? האם משהי קנתה את זה? והאם זה אותו גודל של החלקים של פליימגס ומתחבר אליהם?

בתמונה זה לא נראה כמו הפליימגס.
בפליימגס החלקים עשויים מפלסטיק שקוף ורואים את המגנטים בצדדים.

נכתב ע"י שירונת;1898983:
בתמונה זה לא נראה כמו הפליימגס.
בפליימגס החלקים עשויים מפלסטיק שקוף ורואים את המגנטים בצדדים.

זה אני גם יודעת, יש לי את הפליימגס - 120 חלקים
אבל זה לא מספיק לילדים שלי אני רוצה להוסיף להם עוד חלקים, אבל פליימגס יקר
מענין אותי אם הם אותו גודל ואם הם מתחברים לפליימגס

מוכרים את החיקוי הזה למגנטים גם בארץ, והוא לא מתאים לפליימגס. בדקנו.

נכתב ע"י אקורד;1895634:
ניסית להרשם??????
או ניסית לקנות בלי להרשם???

ברור שנרשמתי, הייתי רשומה תקופה, עד שרציתי להזמין משהו אז הייתי חייבת להכניס פרטי פייס כדי לקבל ההטבה בפועל, (כמה הטבות שונות)

תחפושת לבן באליאקפרס. אשמח לקישורים עדכניים

מישהו נתקל בהודעה כזו מאליאקספרס?
Order No. 71266944324516 Cancelled

Dear rachel er,
Your Order No. 71266944324516 has been cancelled because payment was not made before 18 Dec 2015 15:47. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.

Sincerely,
AliExpress.com
2015.12.18 15:48

הם כותבים שם שלא שולם על ההזמנה ולכן היא בוטלה. בפועל שילמתי ישר בכרטיס אשראי ואפילו ירד ישר מהחשבון שלי, לא מופיע לי משהו על ביטול באתר של חברת האשראי שלי...
מה עושים בכזה מצב?

נכתב ע"י ידי זהב;1900866:

Dear rachel er,
Your Order No. 71266944324516 has been cancelled because payment was not made before 18 Dec 2015 15:47. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.

Sincerely,
AliExpress.com

הם כותבים שם שלא שולם על ההזמנה ולכן היא בוטלה. בפועל שילמתי ישר בכרטיס אשראי ואפילו ירד ישר מהחשבון שלי, לא מופיע לי משהו על ביטול באתר של חברת האשראי שלי...
מה עושים בכזה מצב?

לי גם זה היה, אין לי מושג...
עשיתי הזמנה ביחד של כמה דברים ובשתיים מהדברים היה כתוב לי את ההודעה הנ"ל.
לא בדקתי אם ירד בויזה או לא.

אשמח לשמוע אם יש למישהי המלצה לתחפושות יפות (משהו זול) לגילאים: ילדה בת 4, ילדון כבן 3, ותינוקת בת שנה. תודה מראש :)

נכתב ע"י ידי זהב;1900866:

Dear rachel er,

Sincerely,
AliExpress.com

מה עושים בכזה מצב?

זה קרה לי פעם ושילמתי שוב ובסוף נשלח לי פעמיים ושילמתי פעמיים..
תנסי לשלוח הודעה למוכר

שיתוף ממוצרים שקיבלתי:

קוצץ מזון חמוד וקומפקטי.
לדעתי מתאים בעיקר לטחינה מהירה של מזון לתינוקות.
מלפפונים לסלט הוא חתך נהדר, את העגבניות הוא ריסק לגמרי.
פצפוצי אורז ג"כ נטחנו יפה.
(צריך להזהר למשוך את החוט ישר)

מנקה משקפיים חמוד בהחלט.

מתז ללימון
מוצלח!
(מגיע רק מתז אחד)

עט מזרק לשוקולד
נראה בסדר. עדיין לא ניסיתי.

כלי לפנקייקס
ג"כ לא ניסיתי עדיין, אבל נראה איכותי.

מתקן להוצאת דברים חמים
נחמד ומטה.
בחום של תבניות תנור הוא לא עמד, טיפונת נמס הפלסטיק.

הגיוני שמכל המוצרים שהזמנתי ב11.11 רק דבר אחד הגיע?

הגיוני שמכל המוצרים שהזמנתי ב11.11 רק דבר אחד הגיע? :rolleyes:

נכתב ע"י חדזי;1903253:

הגיוני,
תנסי לראות מתי הם שלחו את המוצרים,
יש לי משהו שהזמנתי לפני והוא לא הגיע,

והכי הגיוני זה הדואר המוצלח שלנו...:rolleyes::eek::eek:

נכתב ע"י חדזי;1903253:

היום ראיתי שההנהלה שלחה איזה הודעה (על דברים שקניתי אחרי ה11.11) שיש עומס הזמנות ושילוחים (בגלל ה11)אז הדברים לוקחים יותר זמן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה