קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י דודוס;1932551:
גם אני ניתקלתי בבעיה הזו,
מישהי יודעת מה אפשר לעשות?

אז ככה - שלחתי להם מייל ושאלתי למה אי אפשר להשתמש בקוד.
ומסתבר שאין כפל מבצעים - ז"א אפשר להשתמש בקוד רק אחרי שיסתיימו מבצעי סוף החורף
החל מהתאריך ה-4 לפברואר.
חבל, מילאתי סל כל כך מוצלח...

טעות

נכתב ע"י קוביה;1932855:
כמעט לא קניתי באליאקספרס, ולא מתמצאת
אפשר להזמין את השרשרת הזאת, או שאין לו מספיק מכירות, איך אני יודעת האם המוכר אמין (עם יהלום אחד)?
http://he.aliexpress.com/item/QMODE...32241063728.html?spm=2114.020208.0.761.oL7CNZ
?אשמח למי שמתמצאת באליאקספרס, רוצה להזמין עכשיו, רק לא רוצה להסתכן, האם יהלום אחד נקרא שזה מוכר אמין?
תודה רבה

100 אחוז זה רק מהמכירות של השרשרת , או בכלל ממוכר זה?

נכתב ע"י קוביה;1933893:
http://he.aliexpress.com/item/QMODE...32241063728.html?spm=2114.020208.0.761.oL7CNZ
?אשמח למי שמתמצאת באליאקספרס, רוצה להזמין עכשיו, רק לא רוצה להסתכן, האם יהלום אחד נקרא שזה מוכר אמין?
תודה רבה

שימי לב זה מוכר שהוא כבר 3 שנים מוכר באליאקסרס מצד שני אין לו הרבה משוב אבל מה שיש לו זה משוב חיובי מעל הממוצע, ספציפית לשרשרת הזאת אני לא רואה משוב אבל אולי בגלל שזה דגם חדש, לדעתי אין כ"כ סיכון, בד"כ תכשיטים הם דיי דומים למה שאת רואה באתר מה שבד"כ מטעה זה הגודל, מראים משהו גדול ובסוף מגיע פצפון... וכן ההפך...
אם השרשרת מוצאת חן בעיניך אין פה כ"כ הרבה סיכון, תסתכלי על כל הפרטים היטב ותזמיני
מקווה שתהיי מרוצה!

שאלה קטנה

נכתב ע"י נירוש;1933914:
שימי לב זה מוכר שהוא כבר 3 שנים מוכר באליאקסרס מצד שני אין לו הרבה משוב אבל מה שיש לו זה משוב חיובי מעל הממוצע, ספציפית לשרשרת הזאת אני לא רואה משוב אבל אולי בגלל שזה דגם חדש, לדעתי אין כ"כ סיכון, בד"כ תכשיטים הם דיי דומים למה שאת רואה באתר מה שבד"כ מטעה זה הגודל, מראים משהו גדול ובסוף מגיע פצפון... וכן ההפך...
אם השרשרת מוצאת חן בעיניך אין פה כ"כ הרבה סיכון, תסתכלי על כל הפרטים היטב ותזמיני
מקווה שתהיי מרוצה!
איפה רואים כמה שנים הוא מוכר?

נכתב ע"י דודוס;1933880:
אז ככה - שלחתי להם מייל ושאלתי למה אי אפשר להשתמש בקוד.
ומסתבר שאין כפל מבצעים - ז"א אפשר להשתמש בקוד רק אחרי שיסתיימו מבצעי סוף החורף
החל מהתאריך ה-4 לפברואר.
חבל, מילאתי סל כל כך מוצלח...

אי אם סורי..
כתבתי לכם אחרי שאני עשיתי 2 קניות שכן נתנו לי כפל מבצעים.
(כנראה רק לאלה שהיה להם קוד לפני המבצע. אולי.)

נכתב ע"י נירוש;1933914:
מקווה שתהיי מרוצה!
תודה
החשש שלי הוא שהמוצר אכן יגיע,
מזמינה הרבה מאיביי ושם ההחזר הוא פשוט ומהיר, פה אני לא מתמצאת ולכן יותר חוששת.

משהי הזמינה מטבח לילדים באיביי?

אשמח לקבל קישור

מי יודע להגיד לי איך לפי מה וכמה מיסים יש על מוצרים שאני מזמינה מאיביי וכדו

לדוג ראיתי נעל ספורט ב85$ אני יצטרך להוסיף מיסים?

שירה

נכתב ע"י shiraשירה;1934211:

שירה

תכנסי לאתר של רשות המיסים
כתוב שם בדיוק הכול על מה משלמים ועל מה לא...

תכלס, מה עם האתר הזה-
www.vertbaudet.com
יש הנחה של 15 אירו כעת (לאחר הזמנה ממישהו) או שצריך לחכות עד סוף מבצעי החורף?

משהו הזמין באליאקספרס תמונה ממוסגרת, איך זה הגיע שלם.?

מי יכולה להזמין אותי?
ואיך אדע שהוזמנתי?
כשאני נכנסת לאתר אני צריכה לפתוח חשבון חדש? ואז חלות ההטבות?
תודה לידעניות
יעל

נכתב ע"י shiraשירה;1934211:

שירה

לא, אל תזמיני.
עד 75 דולר לא צריך לשלם מכס, מעבר לזה כן.
סתם המלצה שלי, לעולם אל תזמיני באיביי ועלי אקספרס מוצר בכזה סכום, כשאת לא יודעת על איזה מוצר את נופלת ואיזו איכות.

נכתב ע"י מנטה;1934673:
תכלס, מה עם האתר הזה-
www.vertbaudet.com
יש הנחה של 15 אירו כעת (לאחר הזמנה ממישהו) או שצריך לחכות עד סוף מבצעי החורף?

הנה התגובה הרשמית של האתר למייל ששלחתי אליהם בנידון:

Thank you for the interest you take in our brand.​
You received a discount code due to a recommendation by a friend, and are wondering why you can?t use your code.​
Currently, we are having our Winter Sales period. During this period none of our discount codes can be used, as this isn?t allowed.​
The current Winter Sales period ends on 4th February and all discount codes will be reactivated then.​

והנה תרגום באדיבות גוגל:
תודה לך על התעניינותך לקחת במותג שלנו.
קיבלת קוד הנחה בשל המלצה על ידי חבר, ותוהים למה אתה לא יכול להשתמש בקוד שלך.
נכון לעכשיו, יש לנו תקופה מכירות החורף שלנו. במהלך תקופה זו אף של קודי ההנחה שלנו יכול לשמש, כמו זה אסור.
תקופת מכירות החורף הנוכחית מסתיימת בפברואר 4 וכל קודי ההנחה יופעלו מחדש לאחר מכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה