קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
אם הכרטיס כ בר שמור לי במערכת , איך אפשר לבטל את זה?
(נראה לי שנכנס לי אוטומטית לALIPAY)

גם לי זה נשמר בלי שבקשתי איך מבטלים?
יעל

זה נשמר לכם בדפדפן שלכם בלי קשר לאיביי או אליאקספרס.
כנסו להגדרות > נהל הגדרות של 'מילוי אוטומטי> יש שם שמירה של פרטי כ. אשראי וכדו'.

וסתם ככה, לא כדאי לשמור את הכרטיס בחשבון שלך באליאקספרס - תמיד הם מציעים את זה בסוף התשלום עם הצעה להנחה בתשלום, אבל כדאי שכמה שפחות הכרטיס שלך יהיה שמור במסדי נתונים של אתרים.[/QUOTE]

נכון מאד! איפה אפשר באמת לבטל את זה באליאקספרס? מישהי יודעת?
תמיד נזהרתי מזה, אין לי מושג איך זה קרה שהכרטיס שלי שמור אצלם...

לא ראיתי שענו על השאלה הזו מעלי, אני בכ"ז חושבת שיש גם אפשרות דרך האתר לבטל, השאלה איפה...

הצלחתי לבטל, עושים זאת כך:

בדף של התשלום, יש בצד ימין ריבוע קטן שרשום עליו צ'אט, שם יש כל מיני שאלות בקשר ל- alipay. מופיעה שם שאלה: איך אפשר לבטל וכו', ושם יש אפשרות לביטול השמירה של פרטי הכרטיס באתר. מקווה שהייתי ברורה...

נכתב ע"י בא;1941123:
למי יש נסיון עם הזמנת מצעים לחדרי שינה - מיטות יהודיות. איזה מידה צריך להזמין?
ואיזה בד הכי טוב כמו הבדים של מצעי הנדוניה (בן ברבר וכו') - כותנה?
אני לא מצליחה לראות משהו שמתאים לציבור שלנו, רק מידות של מיטות רחבות 2 מטר.

מי כן הצליחה וקנתה ויכולה להמליץ? או לפחות קישורים ?

הרבה שואלים ושאלו ומחפשים מצעים..
ואין שום תגובה בעניין.
אני חושבת שאף אחד לא הזמין או ש??

מה זה המס' מעקב הזה מאלי אקספרס?
02519539820

מצעים?:
אני הזמנתי בנקסט למיטות יחיד עלה לי 113 ש"ח לסט 100% כותנה (לא כל הדגמים הם 100% צריך לשים לב) הוספתי עוד סדין חלק תואם ב30 ש"ח שקניתי בארץ.

למה היית צריכה להוסיף עוד סדין? הרי זה מגיעה עם סדין לא? איזה מידה הזמנת?

באלי אקספרס ראיתי סטים משגעים. אבל אני לא יודעת איך לחפש שם למיטה של 1.90 על 90.
למי שהתנסתה ונהנתה, אשמח לדעת מה היא הזמינה תודה

אני רוצה תחפושת לטבחית או שפית- לא לתינוקות
איך אני מחפשת את זה? באיזה קטגוריה? אפילו רק חלקי לבוש
או איך לכתוב את זה
תודה!

נכתב ע"י בא;1942442:
למה היית צריכה להוסיף עוד סדין? הרי זה מגיעה עם סדין לא? איזה מידה הזמנת?

בנקסט חלק מהסטים מגיעים ללא סדין רק ציפה וציפית.

נכתב ע"י chely;1941553:
הצלחתי לבטל, עושים זאת כך:

בדף של התשלום, יש בצד ימין ריבוע קטן שרשום עליו צ'אט, שם יש כל מיני שאלות בקשר ל- alipay. מופיעה שם שאלה: איך אפשר לבטל וכו', ושם יש אפשרות לביטול השמירה של פרטי הכרטיס באתר. מקווה שהייתי ברורה...

הי
תודה! גם לי זה קרה אבל לא הבנתי אותך ... :confused:
תוכלי להעלות צילום מסך?

צילמתי את המסך, אולי תדריכי אותי איך להעלות לכאן...

נראה לי שזה די חדש שהפרטים נשמרים אם לא מורידים את ה"וי"
יותר נכון ה"וי" מסומן מלכתחילה וצריך לזכור "להוריד אותו"

נכתב ע"י יצירתית;1942643:
אני רוצה תחפושת לטבחית או שפית- לא לתינוקות
איך אני מחפשת את זה? באיזה קטגוריה? אפילו רק חלקי לבוש
או איך לכתוב את זה
תודה!
מקפיצה שוב.. אולי בכל זאת
תודה!

סטים לחתונה - בנים

מישהי מצאה במחיר מוצלח ברשת?

חברתי פעם קנתה לילדים שלה סטים מאד יפים מNEXT, עלה לה בסביבות 120 שקל כל סט, שכלל: מכנס, ווסט, חליפה ואולי גם פפיון.
אין את זה כבר אבל אולי תוכלי למצוא שם דברים יפים אחרים..
בהצלחה, ומזל טוב!

גרביונים מנקסט לילדות לוקחים לפי גיל?
הייתן לוקחות לילדה בת 12 גבוהה 11-12 או 13-14?
ואני מתכוונת לאלו עם הלייקרה, כחולות לביה"ס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה