קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י ov;2005535:

ממליצה מאד על הקשת שבקישור השני
הזמנתי לשתי הבנות שלי בחרדל, לובשות אותה בלי הפסקה...
(יש את זה גם בחנויות פה אבל יותר יקר)

האם שעונים כאלה מתאימים להדבקה רק על קיר חלק חברתי יש סיוד מחוספס (טמבורטקס) זה יתפש?
אם תוכלי לענות באישי יעזור מאד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, עבור משיהי שקנתה ולא יודעת מה לעשות זה לא ממש נדבק

נכתב ע"י osnatl;2006514:
מחשב נייד משהוא קנה ברשת??
זה שווה?לקחת סיכון?

אני קניתי כבר שניים, דרך איביי.
מאד מרוצה, פער הזוי במחירים.
צריך לשים לב למפרט, למצב המחשב, לרמת אמינות המוכר וכו'.

נכתב ע"י אנדי;2012349:

אפשר לקבל קישור בבקשה?

מה עושים הזמנתי מספר פריטים לפני כחודשים וחצי ועדין לא הגיע.לפני שהזמן נגמר פתחתי סכסוך...ואז? מה עושים?
אשמח להכוונה מבעלות נסיון.

מה עושים הזמנתי מספר פריטים לפני כחודשים וחצי ועדין לא הגיע.לפני שהזמן נגמר פתחתי סכסוך...ואז? מה עושים?

נכתב ע"י סא;2012535:

אם פתחת סכסוך והמוכר לא מגיב, הסכסוך נסגר לפי ההצעה שלך.
כלור תקבלי את ההחזר שביקשת

עכשיו רק יצא לי לראות מה שכתבת ויש לי לומר על האתר עלי אקספרס שיש להם שרות יחסית טוב אני אישית הזמנתי כ- 7 חולצות מושלמות..... ועוד היד נטויה וכולם ב"ה הגיעו במידה שרציתי חוץ מחולצות תחרה שיש להזמין תמיד מידה יותר
הפשלה היחידה שהיתה שהגיעו לי 2 חולצות שהזמנתי כפול!

מישהי קנתה מצלמה במחיר זול משמעותית מהארץ?
אשמח לקבל המלצה לאתר שמוכר.

הזמנת הגיע? איך המידות?

נכתב ע"י אנדי;2012349:

ויש אפשרות להשתמש במחשב בעברית או שזה רק באנגלית<?

מישהי מכירה את האתר:

נכתב ע"י אסטרטגיה כובשת;2013372:
מישהי מכירה את האתר:
http://www.lightinthebox.com/
מה יש לכם לומר עליו?

לא להתקרב לשם גנבים.
קנינו שם נעלים לחתונה שהיתה אמורה להתקיים אחרי 3 חודשים
עבר אחתונה ולא הגיע אח"כ שלחו לנו מייל שהפריט אזל ושהם מוכנים לתת לי החזר כספי באתר .
אחרי דין ודברים הסכימו להחזיר לי את הכסף לויזה וזה קרה אחרי חודש מיום שדיברתי איתם

קיבלתי הודעה מפייפל שיש בקסטרו 25% הנחה על כל החנות, האם משהו יודע אם זה 25%מהמחיר הכתוב באתר או שהמחיר הכתוב באתר זה אחרי הנחה??
תודה

נכתב ע"י צמח;2016158:
קיבלתי הודעה מפייפל שיש בקסטרו 25% הנחה על כל החנות, האם משהו יודע אם זה 25%מהמחיר הכתוב באתר או שהמחיר הכתוב באתר זה אחרי הנחה??
תודה

מהמחיר הכתוב באתר מורידים 25%.

נכתב ע"י צמח;2016232:
מתי רואים את זה,
רק בחשבון?

כן, לפני התשלום מופיע לך הפירוט של הקנייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה