קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מישהו קנה ברשת מזוודה טובה גדולה ולא יקרה?

נכתב ע"י רבקה א;2118993:
האתר הזה מומלץ? והשלוח חינם?

אתר מעולה קניתי ממנו הרבה דברים

אגב תכנסי לאתר הזה יש לך סקירות של מוצרים וקופונים http://www.glouds.com/

פתחתי סכסוך בעלי אקספרס
1, המוכר לא הגיב, נשארו עוד יומים,

מה הצעד הבא???

2, יש לי עוד משהו שהגיע במידה אחרת ממה שביקשתי,
אפשר לפתוח שתי סיכסוכים במקביל?

1 אם פתחת סכסוך והמוכר לא מגיב, אז במקרה כזה עלי אקספרס מצדדים לטובתך, ומזכים אותך.

2 כן אפשר לפתוח כמה סיכסוכים במקביל

יש לי חידה אשמח אם מישהו יחכים אותי

איך אתם קונים באליאקספרס, התרגום שם ממש על הפנים.
איך מסתדרים?

נכתב ע"י DasiB;2126762:
1 אם פתחת סכסוך והמוכר לא מגיב, אז במקרה כזה עלי אקספרס מצדדים לטובתך, ומזכים אותך.

2 כן אפשר לפתוח כמה סיכסוכים במקביל

על מה אני לוחצת כדי לכתוב לעלי אקספרס , כדי שיזכו אותי ,כשלא הגיע המוצר לא לי ולא לחברה שלי (אותו מוצר) והמוכר לא מגיב ,ואיך הם מזכים ?

לקראת החופש ה "גדול" יש לכם רעיונות לחומרי יצירה[לחבורת בנות] מוצלחים וזולים, באלי אקספרס.

נכתב ע"י 5555;2127237:
על מה אני לוחצת כדי לכתוב לעלי אקספרס , כדי שיזכו אותי ,כשלא הגיע המוצר לא לי ולא לחברה שלי (אותו מוצר) והמוכר לא מגיב ,ואיך הם מזכים ?

את צריכה לפתוח סכסוך!!!
שימי לב שלא יגמר לך ההגנה
אם זה נגמר והמוכר לא יאריך לך אז לא תוכלי לפתוח סכסוך
והכסף ששילמת יועבר למוכר.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 80.7 · צפיות: 35
נכתב ע"י רמז;2127656:
לקראת החופש ה "גדול" יש לכם רעיונות לחומרי יצירה[לחבורת בנות] מוצלחים וזולים, באלי אקספרס.

אולי בכל אופן?:confused::)

מה עושים שבאלי אקספרס שאני רוצה להתחבר לחשבוני יש משהו שצריך להחליק אותו כמו קוד ואני לא מצליחה תמיד זה שגוי.????????????

תזיזי את העכבר תוך כדי לחיצה על השורה מימין לשמאל

נכתב ע"י רמז;2127656:

מנסה שוב, מה לעשות החופש מתקרב....

אשמח לקבל את עזרתכן
אף פעם לא רכשתי מוצרים דרך אתר, אני רוצה להתחיל, איך עושים את זה?
ומה הכי שווה ואיכותי- אליאקספרס? איביי? נקסט?
והאם צריך להנפיק כרטיס אשראי מיוחד בשביל זה?
תודה

נכתב ע"י ירושלמית0;2129276:
אשמח לקבל את עזרתכן
אף פעם לא רכשתי מוצרים דרך אתר, אני רוצה להתחיל, איך עושים את זה?
ומה הכי שווה ואיכותי- אליאקספרס? איביי? נקסט?
והאם צריך להנפיק כרטיס אשראי מיוחד בשביל זה?
תודה

א. ברוכה הבאה
ב. איך עושים את זה? פשוט נכנסים לאתר שרוצים לקנות בו, עושים חיפוש של מה שרוצים לקנות אותו, וקונים.
ג. מה יותר טוב - מלפפון או נעלי בית? תלוי מה הצרכים שלך. אי אפשר כ"כ להשוות בין האתרים האלה. כל אחד זה משהו אחר.
נקסט - חנות בגדים איכותית ויחסית זולה (לא הכי זולה אבל בהשוואה לאיכות, ובהשוואה לחנויות בארץ) (יש עוד אתרים של חנויות בגדים אחרות)
איביי - אתר סחר עולמי בו כל אחד יכול למכור ולקנות. זה לא כמו נקסט שזו חנות אחת. כאן מדובר במאות אלפי סוחרים מכל העולם - חלקם אמינים חלקם לא. מוכרים שם הכל כולל הכל. חדש או משומש. יקר וזול. בגדים, צעצועים, אבנים מארץ הקודש, עטיפות של חטיפים, מכשירי חשמל וכו' וכו'.
אלי אקספרס - אתר מסחר סיני בו כל הסוחרים הם יצרנים סינים. חלקם אמינים וחלקם לא. מאופיין במחירים זולים ביותר.
ד. צריך כרטיס אשראי בינלאומי (16 ספרות ולא 8). לרוב מסטרקרד וויזה יתאים לעומת ישראכרט שלא יתאים.
ה. המלצה שלי - לפני שקונים לעבור באחד מאתרי הקשבק כדי לקבל זיכוי של כמה אחוזים על הקניה. למשל ליצור אתר אישי כמו זה ולקנות דרך האתר שיצרת (אם את קונה דרך האתר שלי - אני אקבל עמלה מסויימת על הקניה שלך) או לפתוח חשבון באתר קשבק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה