- הוסף לסימניות
- #3,261
נכתב ע"י רבקה א;2118993:האתר הזה מומלץ? והשלוח חינם?
אתר אמין ומומלץ. המשלוח חינם
נכתב ע"י DasiB;2126762:1 אם פתחת סכסוך והמוכר לא מגיב, אז במקרה כזה עלי אקספרס מצדדים לטובתך, ומזכים אותך.
2 כן אפשר לפתוח כמה סיכסוכים במקביל
נכתב ע"י 5555;2127237:על מה אני לוחצת כדי לכתוב לעלי אקספרס , כדי שיזכו אותי ,כשלא הגיע המוצר לא לי ולא לחברה שלי (אותו מוצר) והמוכר לא מגיב ,ואיך הם מזכים ?
נכתב ע"י רמז;2127656:לקראת החופש ה "גדול" יש לכם רעיונות לחומרי יצירה[לחבורת בנות] מוצלחים וזולים, באלי אקספרס.
תודהנכתב ע"י ov;2128223:אולי תוכלו למצוא כאן דברים
http://he.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160618122813&SearchText=מלאכת+יד
כתבתי בחיפוש "מלאכת יד"
נכתב ע"י רמז;2127656:לקראת החופש ה "גדול" יש לכם רעיונות לחומרי יצירה[לחבורת בנות] מוצלחים וזולים, באלי אקספרס.
נכתב ע"י ירושלמית0;2129276:אשמח לקבל את עזרתכן
אף פעם לא רכשתי מוצרים דרך אתר, אני רוצה להתחיל, איך עושים את זה?
ומה הכי שווה ואיכותי- אליאקספרס? איביי? נקסט?
והאם צריך להנפיק כרטיס אשראי מיוחד בשביל זה?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים