- הוסף לסימניות
- #3,281
תודה רבה על המידע המפורטנכתב ע"י חושם;2129311:א. ברוכה הבאה
ב. איך עושים את זה? פשוט נכנסים לאתר שרוצים לקנות בו, עושים חיפוש של מה שרוצים לקנות אותו, וקונים.
ג. מה יותר טוב - מלפפון או נעלי בית? תלוי מה הצרכים שלך. אי אפשר כ"כ להשוות בין האתרים האלה. כל אחד זה משהו אחר.
נקסט - חנות בגדים איכותית ויחסית זולה (לא הכי זולה אבל בהשוואה לאיכות, ובהשוואה לחנויות בארץ) (יש עוד אתרים של חנויות בגדים אחרות)
איביי - אתר סחר עולמי בו כל אחד יכול למכור ולקנות. זה לא כמו נקסט שזו חנות אחת. כאן מדובר במאות אלפי סוחרים מכל העולם - חלקם אמינים חלקם לא. מוכרים שם הכל כולל הכל. חדש או משומש. יקר וזול. בגדים, צעצועים, אבנים מארץ הקודש, עטיפות של חטיפים, מכשירי חשמל וכו' וכו'.
אלי אקספרס - אתר מסחר סיני בו כל הסוחרים הם יצרנים סינים. חלקם אמינים וחלקם לא. מאופיין במחירים זולים ביותר.
ד. צריך כרטיס אשראי בינלאומי (16 ספרות ולא 8). לרוב מסטרקרד וויזה יתאים לעומת ישראכרט שלא יתאים.
ה. המלצה שלי - לפני שקונים לעבור באחד מאתרי הקשבק כדי לקבל זיכוי של כמה אחוזים על הקניה. למשל ליצור אתר אישי כמו זה ולקנות דרך האתר שיצרת (אם את קונה דרך האתר שלי - אני אקבל עמלה מסויימת על הקניה שלך) או לפתוח חשבון באתר קשבק
עוד שאלה-
יש אפשרות לעשות כרטיס נטען של בנק הדואר ולהשצמש בזה באתרים?
ואם כן, איזה כרטיס? ואיפה עושים את זה?
הנושאים החמים