- הוסף לסימניות
- #3,521
נכתב ע"י סטודיו ישר;2235533:אם בטעות (בעצת המוכר הממולח) סגרתי סכסוך יש תקנה או שזהו זה והפסדתי?
אם עבר זמן ההגנה מסתבר שאין סיכוי
נכתב ע"י סטודיו ישר;2235533:אם בטעות (בעצת המוכר הממולח) סגרתי סכסוך יש תקנה או שזהו זה והפסדתי?
עדיף לקנות מהמקור ללא תיווך פהhttps://es.aliexpress.com/item/mochila-Children-s-gifts-kindergarten-boy-backpack-Plush-baby-children-school-bags-design-kid-girls-lovely/32359350410.html?spm=2114.43010208.4.64.oghpNWנכתב ע"י אסתי 052714;2235791:
נכתב ע"י revrut;2236107:תיק גן אלכסוני יש למישהו?
לא מצאתי בחיפושי באלי אקספרס
נכתב ע"י album;2243189:רעיון למתנה ליולדת
צריכה להזמין עכשיו...
נכתב ע"י zipi1000;2243023:מישהי הזמינה אולי נעלי שבת לבַּנות בצבע בורדו מאליאקספרס?
דחוף לי מאד
נכתב ע"י קפוצון;2243201:
נכתב ע"י zipi1000;2243023:מישהי הזמינה אולי נעלי שבת לבַּנות בצבע בורדו מאליאקספרס?
דחוף לי מאד
אני הזמנתי את זה ממומלץ מאדנכתב ע"י album;2243189:רעיון למתנה ליולדת
צריכה להזמין עכשיו...
נכתב ע"י album;2243189:רעיון למתנה ליולדת
צריכה להזמין עכשיו...
נכתב ע"י zipi m;2245146:אני הזמנתי את זה ממומלץ מאד
https://he.aliexpress.com/item/Brit...2026271073.html?spm=2114.13010608.0.63.8ayM6i
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים