קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י חמדה;2249162:
אני רוצה לקנות שרשרת טובה ואיכותית לבת מצוה.
יש דבר כזה?
אני מחפשת משהו מגולדפילד. איפה אוכל למצא בזול, ולסמוך על המוכר שזה לא סתם חתיכת מתכת?
תודה

אני קניתי פעם לאחיינית שלי שרשרת מתוקה
במאה שערים בחניות של היודאיקה
התליון עלה 10 ש"ח והשרשרת 30 ש"ח
יש מלא דוגמאות עם אותיות באנגלית או בעברית
זה זהב (או גולדפילד)
מאוד חמוד ומרשים

מישהו קנה בגדי שבת לבנות 3 ו6?
דחוף מאד!

איפה אפשר למצוא חולצה גברית לבנה לשבת, איכותית לגיל שנתיים?
(בנקסט מתחיל מגיל 3 אלא אם מתפשרים על צווארון בגיזרה שונה ומוכנים לשלם כפול...)

כמו כן, אם יש במקרה מישהי שקנתה בנקסט מארז 2 חולצות לשבת מידה 4 ולא מעוניינת - אשמח מאד לקנות! (כי לא שווה לי לעשות משלוח רק בשביל זה ולקחת סיכון שלא יגיע לחגים... נזכרתי מאוחר מדי...)

נכתב ע"י gg;2250792:
מישהו קנה בגדי שבת לבנות 3 ו6?
דחוף מאד!

אני קניתי שתיים מכל אלו שהתלבטתי ביניהן:

קבצים מצורפים

• Screenshot 2016-09-22 09.51.36.png
    KB 179 · צפיות: 19
  • Screenshot 2016-09-22 09.43.42.png
    KB 145.1 · צפיות: 39
  • Screenshot 2016-09-22 09.48.29.png
    KB 209.2 · צפיות: 19
  • Screenshot 2016-09-22 09.47.23.png
    KB 231 · צפיות: 30
נכתב ע"י revrut;2255163:
נראה מעיל צמר עבה, לא מעיל רוח

לפי התגובות של האנשים ולפי התמונות שמגלגלים למטה, זה כן נראה מעיל רוח, לכן שאלתי אם יש כאלה שהזמינו וידעו להגיד לי מנסיון

תודה!

אני הזמנתי פריט מאלי אקספרס ובאמצע הכרום נתקע, לחצתי כבר על הכפתור של האישור אבל עוד לא של האישור הסופי של התשלום, כשהסתכלתי בהזמנות שלי ראיתי את הפריט אבל עם תצוגה שונה מכל פעם,
מישהו יכול לפענח מה זה? והאם ההזמנה שלי נקלטה
הנה צילום מסך:

נראה שמחכה למשלוח
אם את רואה שזה נשאר ככה עוד כמה ימים, את תמיד יכולה לשאול את המוכר מה קורה.

איך מורידים את פרטי האשראי באליאקספרס
כך שלא ישמר אוטומטי?
היתה כאן הדרכה באשכול פעם.....

זה שילוב של כסף עם עוד חומרים
וזה קניה ישירות מהמפעל
אז אולי זה יכול להיות הגיוני...
השאלה היא איך את יודעת איזה מידה את צריכה לבחור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה