- הוסף לסימניות
- #3,621
נכתב ע"י מולטימירי;2271099:מי יודע להמליץ לי על התיק הזה?
http://www.aliexpress.com/item/FREE...38.html?spm=2114.13010208.99999999.263.ShXIZW
גודל: 24*18*10
שלא תטעי בגודל.. הוא קטן ממש
נכתב ע"י מולטימירי;2271099:מי יודע להמליץ לי על התיק הזה?
http://www.aliexpress.com/item/FREE...38.html?spm=2114.13010208.99999999.263.ShXIZW
נכתב ע"י טוליפ;2270893:מנסיון של הזמנות שלי - בסוף תמיד זה מגיע. רק חייבים לשים לב שלא עובר זמן ההגנה. (כמובן אם קונים ממוכר שיש לו ניקוד גבוה)
אם זמן ההגנה עומד להסתיים או שתבקשו מהמוכר הארכה של זמן ההגנה או שתפתחו סכסוך, לא חייבים להגיב לסכסוך אלא אם כן את מוכנה לפשרה, אבל אם המוצר בכלל לא הגיע - אין מה להגיב כי זכותכם לקבל את מלוא הסכום חזרה. אם המוצר לא מאוד דחוף לי לרוב אני כן מבקשת הארכה ובתוך התקופה זה מגיע, אחרי הכל כדאי לשמור על השם הטוב שלכם 'כפותחי סכסוכים'.
פריטים בדואר רשום - בדרך כלל תוכלי לראות עליהם מעקב דרך עליאקספרס או דרך האתר שניתן לך קישור אליו על ידי המוכר. רק כשיגיע לארץ יהיה לך מידע באתר של דואר ישראל.
פריטים קטנים - נשלחים לרוב עם מספר מעקב - אבל לא רשום - עם המספרים האלו יותר קשה לעקוב.
אגב, בתקופה שהדואר היה ממש צולע ראיתי על מספר מעקב שהפריט נמצא במיון הרבה מאוד זמן. התקשרתי לשרות לקוחות אחר זמן חזר אלי פקיד שאבוא למשרד הראשי - הגעתי לשם וקיבלתי ערימה של 5 דברי דואר שהיו אצלם, לטענתו בשל תקלה.
אחד מהפריטים קיבלתי עליו החזר, מכיון שהמוצר היה טוב רציתי להזמינו שוב, אך על המוצר הופיע שהמוכר לא שולח לישראל.
נכתב ע"י שקדיה;2271388:https://he.aliexpress.com/item/BOBO...32688307117.html?spm=2114.13010308.0.0.YuUWd4
מישהי אולי קנתה שעון דומה?
או משהו אחר מהמוכר הזה?
אשמח לשמוע חוות דעת על השעון/מחיר/מוכר
נכתב ע"י miri kazav;2271448:קניתי דברים באליאקספרס, קיבלתי למייל אישור קניה ותאריך הגעה משוער,
המוצר הראשון צריך להגיע ב-14/11
אני אמורה לקבל עוד דברים למייל על התקדמות המוצר או לחכות למכתב על דבר דואר שמחכה לי?
אם כתוב לי שהמוצר הגיע לארץ - איך אני יודעת איפה הוא??
אם יש לך מספר מעקב של דואר ישראל ואת בטוחה שהמוצר הגיע, את יכולה ללכת עם מספר המעקב לדואר הקרוב לביתך, שבו את רגילה לקבל דברי דואר.
נכתב ע"י miri kazav;2271469:מה הכוונה מספר של דואר ישראל??
מה שרשום ליד פרטי ההזמנה?
המספר שהמוכר שלח לי??
איך אני יודעת אם זה של דואר ישראל??
נכתב ע"י sem;2271015:לא תמיד הסיני שקרן
הרבה פעמים הדואר פה בישראל וגם המכס אשמים
(במקרה הנ''ל, הזמנה ב100$ עם תיעוד שזה הגיע לישראל, סיכויים טובים שזה תקוע במכס)
ופתיחת סכסוכים על ימין ועל שמאל על כל עכוב במסירה גורמת לכך שהסוחרים מבטלים את השילוח לישראל
נכתב ע"י chyz;2270738:שעון איכותי לגבר, יש לכם קישור?
נכתב ע"י ISC;2271490:תודה לכולכם
הזמן שחיכיתי הוא כבר ארוך מבחינתי
בניתי על 21-45 ימים
בקושי חיכיתי 60
זה אחריות שלו ואני לא מעוניינת להאריך את הזמן,
מעדיפה זיכוי ולקנות במקום אחר.
(למרות שהייתי מעדיפה לקבל את המוצר)
בדואר בארץ הוא בכלל לא מופיע
אין פרטים התואמים את המספר
נראה לי שנעלם משהו בין הונג קונג לישראל
המוכר מראש האריך את ההגנה, אבל עבר המון זמן ומוצרים שקניתי שם הרבה אחרי כבר נמצאים אצלי מזמן. עיכוב במכס זה לא כ"כ הרבה ימים, הייתי מצפה שיהיה לפחות תיעוד איפה זה תקוע.
אני כבר מיואשת
פתחתי סכסוך והוא כתב שבסדר יזכו אותי על 1.49$ במקום 149$
זה כנראה בשיטת מצליח
דחיתי את ההצעה וכתבתי שלפי הסכם הקניה מגיע לי החזר מלא.
עכשיו לא להגיב עד שאליאקספרס יכנסו לתמונה?
נכתב ע"י מולטימירי;2271499:אני רוצה להזמין רמקול נייד מיני לא יקר (עד 5-6 דולר) עם אפשרות של כרטיס מיקרו
מישהי הזמינה כזה והיא מרוצה ויכולה לתת לי קישור?
נכתב ע"י חפציבה;2271586:כן, ברור, אל תסכימי לסגור את הסכסוך עד שיחזירו לך את כל התשלום.
אגב, בדואר בארץ אף פעם לא מופיעים לי מספרי המעקב של אליאקספרס, אלא מספר שונה לגמרי, כך שאם את מחפשת לפי זה ברור שלא תמצאי.
אם קיבלת פתק מהדואר על חבילה עם מספר אחר, ייתכן בהחלט שמדובר על החבילה הזו.
את יכולה גם לנסות לברר בסניף הדואר שלך אם יש שם חבילה שמחכה על השם שלך, ובגלל שיבושי הדואר לא הגיעה הודעה - גם זה יכול לקרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים