קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
ראיתי שכבר כתבו עליהם כאן, לכאן ולכאן, אני מאד נהניתי
lightinthebox
יש שם לפעמים מבצעים מטורפים.
קניתי מקרן (מעולה. למי שמתעניין) שעולה בארץ כ-1500 ( דגם PH5 ע"פ זאפ), שם המחיר המקורי כ-800 ש"ח (http://www.lightinthebox.com/he/ind...=0&sid=rob6arudpkbrgnh32dfupposc7&keyword=PH5), ומדי פעם יש מבצעים שונים. אני צלפתי על 132 ש"ח, אך לאחר כמה שעות זה כבר היה 500 ש"ח
הגיע עם שליח עד הבית תוך שבוע.

הבת שלי רוצה שמלת כלה
יש לכן קישור מוצלח?

נכתב ע"י malky gold;2355821:
וכשזה מגיע לדואר, אני צריכה להביא איזה אסמכתא או מה?
כלומר, איך הם יודעים איזה פריט להביא לי והאם הוא באמת שייך לי?

אני אומרת שם ומיקום הפריט שמופיע לי באלי אקספרס.

זה מובן?

נכתב ע"י טירה;2356324:
מעניין כמה שילמת?

שילמתי בסביבות ה50 דולר,
אגב עכשיו אני רואה שהמחיר בבוקר היה 55 דולר ועכשיו זה יותר,
אולי יש לו מידי פעם מבצעים,

נכתב ע"י חחח;2356478:
אני אומרת שם ומיקום הפריט שמופיע לי באלי אקספרס.

זה מובן?

כן:)

קבצים מצורפים

• IMG_1078.jpg
    4 MB · צפיות: 35
  • IMG_1265.jpg
    3.9 MB · צפיות: 23
  • IMG_1075.jpg
    4 MB · צפיות: 21
נכתב ע"י טיילור;2356566:
למה דרך זיפי?
כי הכל בעברית, משלמים בשקלים ולא בדולרים, ואפשר עם כרטיס אשראי רגיל ולא חייבים כרטיס בין לאומי.

עלה לי בערך 7 ש"ח.

צפה בקובץ המצורף 329234

וזה 10 ש"ח צפה בקובץ המצורף 329233

וזה 4 ל2 יחידות
צפה בקובץ המצורף 329232

התמונה הראשונה....נבהלתי!! מי צילם את חדר השינה שלי? הדבקתי בדיוק כך, מאד חמוד!

נכתב ע"י malky gold;2355821:
וכשזה מגיע לדואר, אני צריכה להביא איזה אסמכתא או מה?
כלומר, איך הם יודעים איזה פריט להביא לי והאם הוא באמת שייך לי?
המספרי מעקב של אלי אקספרס תקפים באתר דואר ישראל מאז שמגיעים לארץ, יש לי הרבה ניסיון עם זה,
כאשר זה מגיע לארץ- לוקח יום יומים עד שזה מקבל מס' מדף,
לאחר שמקבל את מס' המדף- שמופיע באתר דואר ישראל, הולכים לשם עם מספר המעקב ומספר המדף, ללא אסמכתא אחרת- (לפעמים ידרשו תעודת זהות) .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה