קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י jacobs;2375847:
משקל למטבח:
https://he.aliexpress.com/item/Scal...725199.html?spm=2114.50010408.7.29.Bsko6o&s=p

מישהו ניסה את זה ויכול להמליץ?
או להמליץ על משקל אחר באלי או באיביי?

כן, אני ניסיתי.
בינתיים לא יצא לי להשתמש הרבה, ואני די נהנית.
ופה זה יותר זול: https://he.aliexpress.com/item/Whit...5sMyKO&detailNewVersion=&categoryId=100004781

נכתב ע"י racheligraf;2377765:
איך אני יכולה להאריך את זמן ההגנה באליאקספרס? אני לא מצליחה למצוא איך עושים את זה.
אני מאמינה שכתבו על זה הרבה אבל מה שמצאתי לא עזר לי למצוא את זה.
תודה רבה! זה מאד יעזור לי כי עוד מעט עובר לי זמן ההגנה.

פתחת כבר סכסוך?

נכתב ע"י racheligraf;2377765:
איך אני יכולה להאריך את זמן ההגנה באליאקספרס? אני לא מצליחה למצוא איך עושים את זה.
אני מאמינה שכתבו על זה הרבה אבל מה שמצאתי לא עזר לי למצוא את זה.
תודה רבה! זה מאד יעזור לי כי עוד מעט עובר לי זמן ההגנה.

פשוט לשלוח הודעה עם בקשה למוכר
הוא מאריך מיד

מה לעשות עם זה שלא קיבלתי פריט שהזמנתי. פתחתי סיכסוך
ואז המוכר שלך לי הודעת תחנונים שאחכה עוד קצת, ופשוט לחצתי על "לקבל" את התשובה שלו
וזה סגר לי את הסכסוך. אני סה"כ התכוונתי להסכים להמתין אבל לא לסגור את הסכסוך עד שאקבל את המוצר.
בקיצור לא ידעתי שבלחיצה על "לקבל" זה סוגר את הסכסוך
מה לעשות ועדין לא קיבלתי את המוצר?

נכתב ע"י bekki;2378527:
פתחת כבר סכסוך?
לא פתחתי סכסוך. אבל באמת כמו שרשמו פה ביקשתי מהמוכר שיאריך לי את זמן ההגנה והוא האריך בחודש.
תודה רבה!!!

נכתב ע"י אני1000;2378575:
מה לעשות עם זה שלא קיבלתי פריט שהזמנתי. פתחתי סיכסוך
ואז המוכר שלך לי הודעת תחנונים שאחכה עוד קצת, ופשוט לחצתי על "לקבל" את התשובה שלו
וזה סגר לי את הסכסוך. אני סה"כ התכוונתי להסכים להמתין אבל לא לסגור את הסכסוך עד שאקבל את המוצר.
בקיצור לא ידעתי שבלחיצה על "לקבל" זה סוגר את הסכסוך
מה לעשות ועדין לא קיבלתי את המוצר?
מחכה עד שיתקרב הזמן שתגמר שוב ההגנה, ואם זה עדין לא מגיע פותחת שוב סכסוך,
לא מסכימה עם כל אלו שאמרו פה למעלה שלא לסגור את הסכסוך, כי מה שקורה אלי אקספרס מחייבים את המוכר להחזיר את הכסף- וזה לכאורה לא בסדר אם תקבלו בסוף את המוצר לידכם, ע"כ סוגרים את הסכסוך כשהמוכר מאריך את זמן ההגנה. ופותחים שוב אם לא מגיע, אם הזמן מתארך ממש ממש אז- לא לסגור עד שמתקבל החזר- כי יתכן ופשוט לא יגיע,
קרה לי פעם אחת שאכן בסוף לא הגיע כלום מתוך הרבה מאוד הזמנות שאני מבצעת.

מחפשת קישור לטפט קיר פפיטה ורוד לבן משבצות קטנות מצטתי קישור לטפט ב44 דולר ממוכר לא אמין במיוחד ולא הצלחתי למצוא עוד אחד
מישהיא במקרה נתקלה במשהו כזה?

נכתב ע"י rafeli;2375683:
נסיתי לקנות באלי אקספרס ואחרי יום הודיעו לי שהקניה בוטלה מסיבות הבטחה, ואם אני רוצה לערער עלי להעלות צילום ת:"ז וצילום כ. אשראי ואישור בנק.
מוכר לכם? זה נוהל רגיל?
או שעלי לחשוש מגניבת זהות?

אני מזמינה הרבה מאוד
ואף פעם לא ביקשו ממני דבר שכזה

פתחתי סכסוך והמוכר האריך לי את ההגנה.
לבטל את הסכסוך? נכון?

ברגע שלחצתי על "לקבל" את הבקשה של המוכר. א"א לפתוח שוב סכסוך.... זה כאילו ההזמנה אושרה ואין כבר מה לעשות אם יש בעיה

גם המשחק הזה מאוד חמוד - "כדור הקסם"
עולה פה בארץ 35-40 ש"ח

נכתב ע"י gil66422;2380258:
מה זה בדיוק המשחק הזה?

כדור עם 8 כדורים בצבעים שונים
מחליפים את המקומות של הכדורים
וצריך להחזיר כל כדור למקומו
משחק ממש חמוד
קיבלתי את זה מתנה והילדים שלי בגלאי 4-11, כולם נהנים לשחק בזה

קניתי את זה
הגיע מהר (פחות מ20 יום)
ממליצה לקנות 2 !
attachment.php

אפשר קישור?
(ואולי גם מתכון... :p)

נעלי שבת יפות לבנים מאליאקספרס
https://he.aliexpress.com/item/2016-Kids-Casual-Shoes-Children-Leather-Shoes-Girls-Shoes-Boys-Sports-Shoes-Kids-Shoes-Children-Girls/32676348917.html?spm=2114.13010608.0.0.qeDBwV&detailNewVersion=&categoryId=200001003
הגיעו אפילו יותר יפה מהתמונה
ממש מבריקות ונראות יחסית חזקות
זוג אחד גדול לי - מידה 29 (מידות קצת קטנות)
אני מעוניינת למכור אותו ב-40 ש"ח הקודם זוכה!

קבצים מצורפים

• 2016-ילדי-ילדי-נעליים-מזדמנים-עור-בנות-נעלי-ילדי-נעלי-נ.jpg
    KB 114.9 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה