קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י sweet;2441176:
קונים את החיישנים באתר ופשוט הולכים למישהו שיתקין אותם?
עשיתם את זה כבר? ואיך האיכות?

אפשר ללכת למישהו ואם אתם בקטע אז אפשר גם להתקין לבד
אנחנו עשינו לבד והאיכות מעולה

יש סכום באליאקספרס שאם עוברים אותו צריך לשלם מכס?

נכתב ע"י chavipr4;2440396:
אני מחפשת לקנות בובת הלו קיט ענקית מישהו יכול להמליץ לי איפה אני יכולה למצוא בזול?
או שיש למישהו למכור יד שניה. זה ממש דחוף לי!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מראש
חוי

יש באליאקספרס בלון ממש גדול של הלו קיטי, מיני/מיקי מאוס וכו'
אולי זה יעזור לך

///

ציטוט:
פורסם במקור על ידי חן שיין צפה בהודעה
מישהי קנתה כיסויי כיסא מבד נמתח?
אשמח לקישור מומלץ...

כדוגמאת הנ"ל:
https://he.aliexpress.com/item/50Col...66496466&tpp=1
שמת לב שהמשלוח עולה פי 4 מהמוצר?

כן.. אבל עדיין זה יוצא יותר זול מלקנות בארץ..
אשמח אם מישהי קנתה ויכולה להמליץ לי.
תודה!

נכתב ע"י חן שיין;2447017:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי חן שיין צפה בהודעה
מישהי קנתה כיסויי כיסא מבד נמתח?
אשמח לקישור מומלץ...

כדוגמאת הנ"ל:
https://he.aliexpress.com/item/50Col...66496466&tpp=1
שמת לב שהמשלוח עולה פי 4 מהמוצר?

כן.. אבל עדיין זה יוצא יותר זול מלקנות בארץ..
אשמח אם מישהי קנתה ויכולה להמליץ לי.
תודה!

אני קניתי והגיע מושלם!!
הגיע מהר, זה מבד ליקרה טריקו נעים ..
https://he.aliexpress.com/item/Dini...32693719938.html?spm=2114.13010608.0.0.yOfJfH

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה