קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י כותב מוסמך;2477450:
חשוב!
המכס הוא אם באותה חבילה [-אותו מוכר באותה הזמנה] יש מוצרים מעל 75 $

לא היה לי שום פריט בחבילה מעל 75 דולר, הם לא פותחים את החבילה לבדוק, רק רואים סכום סופי, קניתי בערך ב600 שח
איזו טעות
החבילה עוד תקועה בדואר ואני במרדפים אחרי עובדי מכס שלא עונים בשום צורה [רק בפקס לא ניסיתי]

אם אני לא אוספת את החבילה הם מחזירים אותה לח''ל?

סך הפריטים בחבילה, אסור שיעלה על 75$, ולא משנה אם זה מורכב מ80 פריטים בדולר.

אמרה לי עובדת בדואר שחבילות מחו"ל הם לא מחזירים, אלא מתקשרים אליך שתבואי לקחת

נכתב ע"י כותב מוסמך;2477450:
חשוב!
המכס הוא אם באותה חבילה [-אותו מוכר באותה הזמנה] יש מוצרים מעל 75 $

נכתב ע"י rafeli;2477912:

תודה!!:)

אני קניתי בעלי אקספרס, משהו ב100$
מחמת גודל המשלוח , זה הגיע בשתי פעימות
ולכן "ניצלתי" ממכס.

נכתב ע"י rafeli;2477912:

כנראה שזה הנוהל בסניף שלך, כי אצלי כבר חזר מוצר לחו"ל

נכתב ע"י שולמית2000;2471563:
יש עכשיו אתר של בגדי ילדים חרדי חדש ברשת
קניתי שם חולצות ואפודות ואני מאד מרוצה
חולצות זהות ממש לחולצות של אוהה כיבסתי מלא פעמים וזה כמו חדש
הם פרסמו עכשיו הטבות לחברי מועדון בהודעה פה gls style

איך המידות?
מתענינית בחולצות המשובצות
תודה

נכתב ע"י EstiArt;2477903:
לא היה לי שום פריט בחבילה מעל 75 דולר, הם לא פותחים את החבילה לבדוק, רק רואים סכום סופי, קניתי בערך ב600 שח
איזו טעות
החבילה עוד תקועה בדואר ואני במרדפים אחרי עובדי מכס שלא עונים בשום צורה [רק בפקס לא ניסיתי]

אם אני לא אוספת את החבילה הם מחזירים אותה לח''ל?

אני קניתי ב322 מנקסט והדואר פיספס אותי ב"ה. ולא שילמתי מכס.
בכל אופן אחרי שביצעתי את ההזמנה חששתי שאני אמורה לשלם מכס, אז התקשרתי לנקסט והסבירו לי לא לגעת בחבילה והיא תחזור לנקסט על חשבון נקסט. הוא גם המליץ לי לעשות הזמנה נוספת במיידי ולפצל ל-2 בהפרש של ארבע שעות.
בסוף ב"ה הגיע בלי מכס. (נס שלא עשיתי הזמנות נוספות כהמלצתו)
בכל אופן בהצלחה:)

יש משהו מוצלח שנתיב פותחים ?

שימי לב לתגובות
כתוב שם שאחרי יום המבע משתנה
בהצלחה

יש למישהי המלצה על סרטים או קשתות לשיער לילדות?
משהו חגיגי ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה