קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י חלזונות;2503595:
הזמנתי באליאקספרס ויש לי מספר מעקב בן 14 ספרות. יש דרך לעקוב אחרי המשלוח?
תודה

שואלת שוב.

אם הוא מסתיים באותיות IL אפשר

את נכנסת לאתר דואר ישראל נרשמת לשירות מעקב אחרי חבילות ובודקת
יש גם את האתר הזה שהוא בינלאומי

...

באתר הבינלאומי הוא נותן לי מידע גם למספרים בלי אותיות
שימי לב להעתיק את המספר שרשום ליד מספר משלוח או עקוב אחר המשלוח שלך ולא מספר הזמנה או מספר פריט

...

נכתב ע"י DESIGNIK;2507319:
באתר הבינלאומי הוא נותן לי מידע גם למספרים בלי אותיות
שימי לב להעתיק את המספר שרשום ליד מספר משלוח או עקוב אחר המשלוח שלך ולא מספר הזמנה או מספר פריט

קבלתי באתר את התשובה הזו:
הפריט לא נמצא כרגע ברגע זה, אם יש צורך, אנא וודא עם השולח החבילה ובדוק שוב מאוחר יותר (תרגום)

זה אומר שעדיין לא הגיע לארץ?
והאם בכל מקרה אקבל הזמנה להגיע לבית הדואר כשזה יגיע?

אם מדובר במשלוח קטן לפעמים לא שולחים בדואר רשום אלא בדואר רגיל לתיבה האישית שלך
ולכן אין פרטים על החבילה

...

נכתב ע"י DESIGNIK;2507397:
אם מדובר במשלוח קטן לפעמים לא שולחים בדואר רשום אלא בדואר רגיל לתיבה האישית שלך
ולכן אין פרטים על החבילה

תודה על כל התשובות המפורטות.
במה זכית שכל תגובה שלך נרשמת פעמים?

נכתב ע"י רחל1;2508229:
קניתי את השמלה הזו שנה שעברה לבנותי - עומד מהמם!
מה שכן, אם לא מלבישים חולצת בסיס מתחת - הצוואר חשוף, אני תיקנתי את הפתח.
גם אני קניתי שנה שעברה לבנותי, וממליצה בחום!
הלבשתי להן קרדיגן/סריג דקיק מתאים, וזה בכלל נהיה "וואו"..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה