קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מחפשת חול קינטי. משהי הזמינה מעלי אקספרסס?

קבצים מצורפים

• 100G-bag-Mars-Magic-sand-Play-kinet-colored-Sand-For-DIY-Building-Mold-light-slime-Clay.jpg
    100G-bag-Mars-Magic-sand-Play-kinet-colored-Sand-For-DIY-Building-Mold-light-slime-Clay.jpg
    KB 143.3 · צפיות: 47

קבצים מצורפים

• 100G-bag-Mars-Magic-sand-Play-kinet-colored-Sand-For-DIY-Building-Mold-light-slime-Clay.jpg
    100G-bag-Mars-Magic-sand-Play-kinet-colored-Sand-For-DIY-Building-Mold-light-slime-Clay.jpg
    KB 143.3 · צפיות: 46
מצלמת אבטחה, משהוא הזמין ויכול להמליץ מנסיון?
משהוא פשוט..

מישי מצאה עגלה יפה לבובה?

נכתב ע"י BLACK COPY;n4972879:
מי שמחפשת המלצות על משחקים מומלצים מאיביי ואלי אקספרס יש כאן קישור מרוכז עם מלא המלצות של משחקי ילדים לפי קטגוריות מגוונות

http://gagam.co.il/

אפשר בבקשה להעלות לבעלי נטפרי

קבצים מצורפים

• $_1.JPG?set_id=8800005007.jpg
    $_1.JPG?set_id=8800005007.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 48
נכתב ע"י BLACK COPY;n4973166:
זו לא עגלה לבובה. זו עגלה לתינוקות ממש, היא אמנם קומפקטית אבל היא עגלה לתינוקות ממש:)

אני במקרה מבין ויודע אנגלית כמו שפת אם .." [h=1]Babyboo Deluxe Twin Doll Pram[/h] DOLL = בובה

bmkol, את שמה לב שהמחיר שלה 307.3 ש"ח והמשלוח 238.3 ש"ח?....

black copy- תודה אבל לא מה שאני מחפשת.

נמשיך לחפש בארץ.

קבצים מצורפים

• Universal-Car-Holder-Double-Mount-Clips-360-Rotation-Smartphone-GPS-Holder-Stand-Cradle-for-Oneplus-
    Universal-Car-Holder-Double-Mount-Clips-360-Rotation-Smartphone-GPS-Holder-Stand-Cradle-for-Oneplus-
    KB 701.7 · צפיות: 44

קבצים מצורפים

• In-Stock-Now-DOOGEE-X10-mobile-phones-5-0Inch-IPS-8GB-Android6-0-smart-phone-Dual.jpg_640x640.jpg
    In-Stock-Now-DOOGEE-X10-mobile-phones-5-0Inch-IPS-8GB-Android6-0-smart-phone-Dual.jpg_640x640.jpg
    KB 27.7 · צפיות: 58
מישהיא הזמינה תיק לגן לילדה בת 4 עם מקום לבקבוק??? מחפשת מציאה שווה....

נכתב ע"י bmkol;n4976082:
מצאתי סמארטפון 2 סימים עם מצלמות קדמי ואחורי ועוד מלא דברים במחיר לא יאומן של 176 שח ... אני רוצה להזמין אבל בגלל שהמחיר כל כך מצחיק אני לא יודע אם הוא טוב ... אם מישהו מכיר או הזמין אשמח לקבל חוות דעת ...

https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...mah-wcdma-gsm-cellphone/32804493159/#bestdeal

גם אני מעונינת לדעת!

נכתב ע"י אני1000;n4977294:
מישהיא הזמינה תיק לגן לילדה בת 4 עם מקום לבקבוק??? מחפשת מציאה שווה....

בד"כ הגננות לא אוהבות שמביאים בקבוקי מים לגן.
כדאי לך לברר לפני שאת קונה

משהו אולי נתקל בזה בשיטוט בחנויות המקוונות?

קבצים מצורפים

• לחצן לאינטרקום.PNG
    לחצן לאינטרקום.PNG
    KB 3.9 · צפיות: 51
נכתב ע"י bmkol;n4976082:
מצאתי סמארטפון 2 סימים עם מצלמות קדמי ואחורי ועוד מלא דברים במחיר לא יאומן של 176 שח ... אני רוצה להזמין אבל בגלל שהמחיר כל כך מצחיק אני לא יודע אם הוא טוב ... אם מישהו מכיר או הזמין אשמח לקבל חוות דעת ...

https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/i...3159/#bestdeal

?
?
?

במחילה, אבל................

תודה על ההבנה והתחשבות ברגשותינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה