קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י BLACK COPY;n4991780:
תיק דובי לילד ולילדה, ממש מתוקים

גם לא יקר, כ 20 שקלים והמשלוח חינם

https://goo.gl/7d2sA2

קניתי את התיק הזה ואני לא ממליצה. בד דפוק. התפרים נפרמו מאוד מהר וכמובן גם המתלה.
נשאר לנו הדובי למזכרת...

קניתי את התיק הזה ואני לא ממליצה. בד דפוק. התפרים נפרמו מאוד מהר וכמובן גם המתלה.
נשאר לנו הדובי למזכרת...[/QUOTE]

גם אנחנו עם נסיון זהה!

נכתב ע"י jacobs;n5009443:
נשאר לנו הדובי למזכרת...

גם אצלי נקרע מהר
קניתי אחד אחר שהבאתי גם קישור של זה בעבר, (עם קיטי) ואני מאד מרוצה מזה!

נכתב ע"י sarit m;n5010197:
נשאר לנו הדובי למזכרת...

גם אנחנו עם נסיון זהה![/QUOTE]

גם לי יש את זה.
אכן, התפרים נפרמו מידי פעם ונאלצתי לתקן ידנית, אבל היום בסוף שנה התיק עדיין בתפקוד והוא שלם לחלוטין. (יש סיכוי שנמשיך איתו בשנה הבאה:))

אני רוצה להזמין בגדים לחורף לילד בן שנתיים ולילדה בת חצי שנה,
יש למישהי קישורים לדברים מוצלחים שהיא הזמינה?

מה קרה לאליאקספרס? הוא נפתח לי בלטינית ומשהו מוזר כזה...
רק אצלי?

אלבום שמתאים למכתביות הקטנות לבובה אמרקאית, הגיע מאוד מהר תוך שבוע

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 62.1 · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה