קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
לכל השואלות על עגלת היויה - yoya
2 אחיות שלי הזמינו מאלי אקספרס והגיע, כבר כמעט שנה מחזיק מעולה (שמרניות ולא דופקות את זה במדרגות.) לא יודעת אם שילמו מכס או לא.

גיסתי כן שילמה מכס על היויה 280 ש"ח ואם הייתה יודעת שיעלה לה מעל 1000ש"ח לא הייתה קונה... זה לא שווה

מישהי הזמינה אודמים או איפור כלשהו ויכולה להמליץ על אתר שאפשר לסמוך עליו? (ושיגיע מהר)
אני רוצה אודם מסדרה מסויימת שמל מייבלין שהשתמשתי מחברה והוא עמיד בטירוף ויפה ומחמיא ומלא בלחות, ו... אין אותו ברשתות בארץ.
תודה מראש
https://www.ladymakeup.com/
אני הזמנתי מכאן זול נורא!!!
רק שימי לב שדמי משלוח 25 שקל, אז אני קניתי כמה דברים כולל מייקאפ של רבלון שעלה שם 30 שקל ויצא לי משתלם נורא!
שמעתי עליו המלצות פה בפרוג.
הזמנתי שבוע שעבר, לדעתי זה יגיע תחילת שבוע זה.
כשיגיע אני יעדכן בעז"ה.

רק שימי לב שדמי משלוח 25 שקל, אז אני קניתי כמה דברים כולל מייקאפ של רבלון שעלה שם 30 שקל ויצא לי משתלם נורא!
כשיגיע אני יעדכן בעז"ה.
יש להם גם מבצעים של משלוח חינם.
הגיע לי לפני שבועיים הזמנה ענקית משם, דברים איכותיים ושווים ממש ושליש מהמחיר בארץ..

יש להם גם מבצעים של משלוח חינם.
הגיע לי לפני שבועיים הזמנה ענקית משם, דברים איכותיים ושווים ממש ושליש מהמחיר בארץ..
הסתבכתי בחיפוש, אולי ראיתם שם מייקאפ של דרמה קולור,
בארץ עולה 250 ש"ח.

כשיגיע אני יעדכן בעז"ה.
כמה שווה כל zł ? לא מכירה את המטבע הזה,

תודה, אבל לא זה המוצר,
זה בקופסא שטוחה לבנה.
של דרמה קולור ולא דרמקול.
אין שם את כל החברות
יש שם הרבה חברות שנחשבות למאד טובות בחו"ל ובארץ לא מייבאים אותן
על המייק אפ שבקישור למעלה קראתי תגובות ממש טובות, הוא במרקם של אסתי לאודר בפחות מרבע מחיר..
אני קניתי ערכת צלליות של MAKEUP REVOLUTION פגמנטיות וממש טובות ב16 ש"ח!

אין שם את כל החברות
יש שם הרבה חברות שנחשבות למאד טובות בחו"ל ובארץ לא מייבאים אותן
על המייק אפ שבקישור למעלה קראתי תגובות ממש טובות, הוא במרקם של אסתי לאודר בפחות מרבע מחיר..
אני קניתי ערכת צלליות של MAKEUP REVOLUTION פגמנטיות וממש טובות ב16 ש"ח!
ראיתי שיש להם דרמה קולור, רק לא מצאתי את המוצר הספציפי.

מישהי יודעת תוך כמה זמן מגיע משלוח משם?

Adding a product to your Shopping Cart..
זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להזמין בעלי אקספרס
מי יכולה לעזור?
תודה

Adding a product to your Shopping Cart..
זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להזמין בעלי אקספרס
מי יכולה לעזור?
תודה
הוספת את הפריט לסל הקניות, לא הלכת לקופה.
כנסי לסל ושם תמשיכי לקניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה