קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
יש למישהי המלצה לקרם פנים?
מהאתר ladymakeup
קרם לא כבד
לעור שמן
תודה רבה מאד!

אפשר גם להצטרף להזמנה ?

בסוך לא הזמנתי.
הייתי צריכה רק כמה דברים קטנים והסתבכתי שם לגמרי.
אז ויתרתי.
קניתי איפור לפני זמן קצר אז בנתיים יש לי כמעט הכל.
נ.ב. אני חושבת שהמבצע של המשלוח חינם כבר לא בתוקף.
זה היה ליום אחד בלבד.

איך מעלים קישורים כאלה קצרים ונחמדים של מוצרים?
אני עומדת על שורת החיפוש ועושה העתק הדבק ויוצאות מגילות...

אני מקצרת אותתם באתר הקיצורים של גוגל GOOGLE URL

בגד מדהים לתנוקות- בצבעים היפים אין מידות, איך אפשר למצוא אצל מוכר אחר את אותו הבגד?

https://he.aliexpress.com/item/1-Se....html?spm=a2g16.search0103.0.0.4d6814fb0ixfkY
תגללי עד למטה, יש עוד הרבה מוכרים שמציעים את אותו הבגד
אגב,
הזמנתי לפני שנתיים שמלות מהבד בזה. הבד מעולה ונעים

אני לא טובה בזה.... (עדיין)

גללת וראית את הבגד הזה אצל מוכרים אחרים במידות?
אני רואה את זה רק בתצוגת התמונות ששל "ממוכר זה"

אם תוכלי לשלוח לי קישור זה ממש יעזור לי!

תודה,
שימי לב שזה לא אותו בגד- אין את הוולנים החמודים בצד ויש תוספת של פונפונים קצת יאנעית לטעמי :(

בכל אופן ממש תודה.

מחפשת המלצה לנעלי בלרינה לילדות

את כותבת מה יש בקישור, לדוג': "סיכות לילדות"
בוחרת את הטקסט 'סיכות לילדות' ולוחצת על הלחצן 'הוסף קישור' [נראה בערך כמו צמה]
נפתח תיבת דו שיח קטנה, מכניסה את הקישור לאתר האינטרנט, ולוחצת על 'הוסף'
בהצלחה!

כשאני נכנסת להזמנה שביצעתי
הוא מראה לי הודעה כזאת
מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• image (2).png
    image (2).png
    KB 18.3 · צפיות: 67
שאלה קטנה,
אני לא מצליחה לראות דרוג של מוכר הוא רושם לי משהו על פחות מ10 דרוגים, מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה