קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
  • תודה
Reactions: GTV
קניתי את 2 הפיגמות האלה וגדולות על הבת שלי, אם מישהי רוצה,מוכרת במחיר עלות מבני ברק. (חדש באריזה)
גודל 100 ס''מ.מתאים לגיל 3.

https://goo.gl/o7C1k2צפה בקובץ המצורף 342977 צפה בקובץ המצורף 342978
איזה מידה הפיזמות. כי רציתי להזמין משהוא דומה ולא ידעתי איזה מידה לקחת
בתודה מראש

איזה מידה הפיזמות. כי רציתי להזמין משהוא דומה ולא ידעתי איזה מידה לקחת
בתודה מראש
אני כבר שנים מזמינה באליאקספרס פיגמות כ הן מעולות ונשמרות כמו חדשות למשך שנים. תמיד הזמנתי לפי הגיל וזה היה מעולה אז גם הפעם הזמנתי מידה 2 לילדה בת שנתיים אבל בסרגל מידות מופיע שזה לא 80 ס''מ כמו שצריך לילדה בת שנתיים אלא יותר.. ואני לא בדקתי אותו..
אז כדאי לבדוק לפי הסרגל וגובה הילד.

יש למשהיא קישור לסנדל
לבן מידה 21 שיהיו פתוחות קדימה. (לא נעל סנדל!)
מעדיפה עם המלצה מינסיון..

אני כבר שנים מזמינה באליאקספרס פיגמות כ הן מעולות ונשמרות כמו חדשות למשך שנים. תמיד הזמנתי לפי הגיל וזה היה מעולה אז גם הפעם הזמנתי מידה 2 לילדה בת שנתיים אבל בסרגל מידות מופיע שזה לא 80 ס''מ כמו שצריך לילדה בת שנתיים אלא יותר.. ואני לא בדקתי אותו..
אז כדאי לבדוק לפי הסרגל וגובה הילד.
יש לך קישורים מומלצים?
הפיז'מות הנ"ל ניראות איכותיות?

למי שיש קישורים לבגדי נשים למידות 46-48
אבל... שבתמונה לא יראו נשים (אחרת נטפרי חוסם)
להכנס דרך הקטגוריה של בגדי נשים הוא גם חוסם... ולכן צריכה דוקא קישורים ישירים.

יש למישהו קישור לאוזניות שוות ?

למי שיש קישורים לבגדי נשים למידות 46-48
אבל... שבתמונה לא יראו נשים (אחרת נטפרי חוסם)
להכנס דרך הקטגוריה של בגדי נשים הוא גם חוסם... ולכן צריכה דוקא קישורים ישירים.
אפשר הרבה פעמים להסתכל במשוב
אנשים מעלים תמונה של הבגד עצמו

• תודה
Reactions: bp1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה