קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
חולצה קיצית מקסימה לקחתי מידה 2 לבת שנה+

הזמנתי את החולצה לבנים ולבנות, מצאתי גם בזול יותר - בלי עלויות משלוח, ובמידות נוספות. מה שכן - אחרי 2 כביסות החולצות נראות די סמרטוטיות. אולי מצדיק את המחיר שלהן, אך לא שווה את ההשקעה במכנס תואם

הזמנתי את החולצה לבנים ולבנות, מצאתי גם בזול יותר - בלי עלויות משלוח, ובמידות נוספות. מה שכן - אחרי 2 כביסות החולצות נראות די סמרטוטיות. אולי מצדיק את המחיר שלהן, אך לא שווה את ההשקעה במכנס תואם

אודה אם תוכלי לעזור לי במידות-אני צריכה לגיל שנה וחצי ולגיל 4 (ילד גבוה).

אודה אם תוכלי לעזור לי במידות-אני צריכה לגיל שנה וחצי ולגיל 4 (ילד גבוה).
לגיל 5 הזמנתי 120 ס"מ (יש סרגל המרה) ולגיל שנתים וחצי 100 ס"מ. זה מצוין להם.
לתינוקת בת חצי שנה - 70 ס"מ

אצלי כבר אחרי כמה כביסות ונראה חדש,
מכבסת ב 40 מעלות לא במייבש ולא בשמש בדרך כלל.

נערך לאחרונה ב:
אשמח לעזרה מנסיון של מצלמות אבטחה זולות ומוצלחות שרכשתם ברשת

אשמח לקישורים ואם אפשר גם תמונות לאחר הרכישה לשמלות יפות במיוחד לילדות לחתונה.
תודה רבה
צריכה קישורים בהקדם.

אפשרי גם שמלות לשבת
ילדות בנות 4,6,7.5
תודה!
תזכו למצוות

הגיע לי שבוע שעבר הפיג'מה הזו, מהממת! מידות מעט גדולות אבל סבירות לגמרי בשביל פיג'מה.
https://he.aliexpress.com/item/wint...32829495750.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.0pnd4f

upload_2018-4-23_10-41-29.png

אשמח לקישורים ואם אפשר גם תמונות לאחר הרכישה לשמלות יפות במיוחד לילדות לחתונה.
תודה רבה
צריכה קישורים בהקדם.

אפשרי גם שמלות לשבת
ילדות בנות 4,6,7.5
תודה!
תזכו למצוות

https://www.zipy.co.il/p/ebay/flowe...Color]=Champagne&v[Size]=100+for+2-3T#wrapper

קנינו את השמלה לילדה בת שנתיים לחתונה-היתה מהממת (צבע בז').
בהצלחה!

אלוף!!! מהמם!
מי יכול למצוא את זה באליאקספרסס????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה