קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
באמת מהמם
אני רק מפחדת לקלוע למידה מתאימה
אני גם מחפשת לארוע, לילדה בת 4 ובת שנה
מי שהזמינה ונהנתה אודה מאד מאד על שיתוף, וכן איזה מידה לאיזה גיל...
איזה אורך זה הגיע?
אני צריכה לבת 7 אני ממש חוששת שיהיה קצר מאד

הזמנתי מידה 2-3 לילדה בת שנתיים והיה צריך קיצור של כמה סנטימטרים טובים.

דברים שהזמנתי, רובם לאחר המלצות כאן (ותודה למי שהמליצה...)
גרבי דנטל מקסימות ומתוקות- עומדות יפה על הרגל, עדין לא עברו כביסה.
שמלה לתינוקת קניתי את השרוול הקצר עומד יפה מאד.
עניבה קניתי את האחרונה.
הזמנתי 2, הגיעה אחת והזדכיתי על השניה.
שעון לגבר מרשים מאד, הזמנתי 2 אחד נשבר על המקום והזדכיתי והשני מוצלח , מחזיק מעמד מפסח.

מישהי הזמינה מדחום אינפרא אדום? זה אכן מדויק?
מצאתי לדוג' אחד כזה-
https://he.aliexpress.com/item/Baby...id=02d24bdb-76ce-4659-b250-c9691293436b&tpp=1

לא מאמינה שהוא מדויק.
אני קניתי פה בארץ ב 140 ש"ח (דרך ציפי רוט). אח"כ מצאתי את זה באליאקספרס-אני כמעט בטוחה שהם קנו משם סטוק אם כי אין לי הוכחה.
המדחום שלי לפעמים מדייק ולפעמים מפשל. לכי תעקבי...
אני חושבת שאם משתמשים בכזה מדחום צריך ללכת על הטובים שעולים 200-300 ש"ח.
זה מנסיון שלי.

מה המצלמה הזו עושה?
סתם פלסטיק או מצלמת ממש? מכניסים כרטיס?

רואים בעינית שלה כל מיני ציורים של הלו קיטי ובחושך זה מקרין את הציורים על הקיר

אשמח לקישורים ואם אפשר גם תמונות לאחר הרכישה לשמלות יפות במיוחד לילדות לחתונה.
תודה רבה
צריכה קישורים בהקדם.

אפשרי גם שמלות לשבת
ילדות בנות 4,6,7.5
תודה!
תזכו למצוות
זה השמלות שהזמנו עכשיו לחתונה - עדיין לא הגיעו אבל לפני כ3 שנים הזמנתי אחת כזאת בלבן לתחפושת של כלה והיא מדהימה!
ואת זאת הזמנתי השנה לתחפושת נסיכה - מהממת!!!!!!!!

יש לי את השרשרת הזאת )בצבעוני)
זה די מגושם, הרבה יותר ממה שנראה בתמונה.
זה כולו ממתכת (לא אבנים)
וזה התפרק ממש מהר (צריך כל פעם לחבר מחדש את החוליות.)
לי יש גם את השרשרת הזאת - הראשונה
מדהימה מדהימה - יש לי אותה כבר למעלה משנה - רק מחמאות

רציתי להעלות תמונות של השמלות שהמלצתי עליהן, ורק עכשיו הגעתי לזה. אז הנה תמונות, ומוסיפה שוב קישור. (את הפרחים על החגורה אני הדבקתי). שימו לב גם לשמלה הבורדו מאחורה, גם היא מהקישור הזה.

הי,
גם אני הזמנתי את השמלות האלו לליל הסדר.
הן באמת יפות.
איך את מכבסת אותן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה