קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מעלה את המוצלחים שלי:
שמלה, המידה תואמת גיל הגיעה תוך 3 שבועות.
goo.gl/UGiLB4
סרטים לשיער לתינוקת.
goo.gl/VPx9cT
ועוד סרטים לתינוקת.
goo.gl/h5KBk2
נרתיק למצלמות SX הגיע תוך שבועיים, מחזיק מעמד כבר יותר מחצי שנה.
goo.gl/G3L4Qx

מעלה את המוצלחים שלי:
שמלה, המידה תואמת גיל הגיעה תוך 3 שבועות.
goo.gl/UGiLB4
סרטים לשיער לתינוקת.
goo.gl/VPx9cT
ועוד סרטים לתינוקת.
goo.gl/h5KBk2
נרתיק למצלמות SX הגיע תוך שבועיים, מחזיק מעמד כבר יותר מחצי שנה.
goo.gl/G3L4Qx
הקישורים לא תקינים.

אתם משלמות דרך פייפל או ישירות באלי אקספרס?אני מזמינה פעם ראשונה וצריכה עזרה

יש לך עוד עיצות קטנות לומר לי לפני שאני מזמינה בפעם הראשונה:?

אני מחפשת בדחיפות שמלות יפות ומוצלחות או סרפנים לילדות בגילאי 3-5, ליומיום שלא עולות יוצא מ-30 ש"ח כל אחת.
מישהי מכירה? יכולה להמליץ? (לא אכפת לי אפילו חנות מהארץ, לאו דווקא בעליאקספרס)

אני מחפשת בדחיפות שמלות יפות ומוצלחות או סרפנים לילדות בגילאי 3-5, ליומיום שלא עולות יוצא מ-30 ש"ח כל אחת.
מישהי מכירה? יכולה להמליץ? (לא אכפת לי אפילו חנות מהארץ, לאו דווקא בעליאקספרס)
בארץ את יכולה לבדוק אצל "מוטי-טופ" בבני ברק, המחירים שלו לא גבוהים, ויש לו תמיד סטנדים של מבצעים 1 ב-30 20 ב-50 וכן הלאה.
גם בפרטי יש מבצעים (למרות שלפעמים הסרפנים שלהם קצת יאכנע)

כל דבר שהזמנתם אפילו קטן מגיע אליכם לסניף דואר או שיש דברים שמגיעים ישירות לתיבה הפרטית?

כל דבר שהזמנתם אפילו קטן מגיע אליכם לסניף דואר או שיש דברים שמגיעים ישירות לתיבה הפרטית?
הפריטים הקטנים (שעונים, תכשיטים, אביזרי שיער וכד') מגיעים לתיבה הפרטית.

מצאתי בגוגל חנות ישראלית שמציעה מגוון אדיר של נעליים מאוד יפות במחירים זולים. (גם בגדים וכד', אבל אותי עניינו הנעליים)
https://www.styleriver.co.il/shopping/shoes/womens-shoes/
יש למישהי ניסיון איתם? האיכות טובה? שווה להמר ולקנות מהם?
תודה.

חלק הגיעו אלי לתיבת הדואר, חלק לסניף ויש פריטים שהגיעו גם עם שליח עד לבית.

משחק יצירה נחמד שקניתי לילדים והעסיק אותם כמה שעות במשך מספר פעמים (זו יצירה חד פעמית):
https://www.aliexpress.com/snapshot...&orderId=91328335952308&productId=32774468165

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה