קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מחפשת המלצה לנעלי בית לקטנטנים. (עדיפות לסגנון קרוקסים צבעוניים ומקושטים). יש המלצה למישהו?
https://he.aliexpress.com/item/New-...928.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.37f04c4dMgwbyx
בדיוק אספתי אותם מהדואר אתמול.. חמודות מאד! הגיעו עם ריח של פלסטיק אבל מאמינה שיתנדף עם הזמן... הגימורים לא הכי איכותיים בעולם, אבל הן נראות ממש נוחות והבת שלי ממש נהנתה ללכת איתן... :)

ובונוס :) הן עולות עכשיו 50 סנט פחות ממה שאני שילמתי

https://he.aliexpress.com/item/New-...928.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.37f04c4dMgwbyx
בדיוק אספתי אותם מהדואר אתמול.. חמודות מאד! הגיעו עם ריח של פלסטיק אבל מאמינה שיתנדף עם הזמן... הגימורים לא הכי איכותיים בעולם, אבל הן נראות ממש נוחות והבת שלי ממש נהנתה ללכת איתן... :)

איך המידות שלהם?

תודה!!
הם נוחות?
לי הן מאוד נוחות
גם בחורף קניתי אצלהם משהו דומה אבל עם שרוכים והיו מצוינות ונוחות לכל החורף, נשארו חדשות!
הצבע התכלת פחות פרקטי, הוא משחיר מהר.

מישהי מצאה חלוק שבתי לנשים בנקסט או אלי אקספרס?
אני חופרת באלי שעות ולא מוצאת משהו כלבבי :(

איך המידות שלהם?
זה קרוקס, אז קצת קשה לקבוע במדויק
הזמנתי מידה 4 למידה 21 , לפי טבלת המידות, ונראה שזה טוב (טיפה גדול אבל קרוקס תמיד גדולות כאלה.. לא נראה שזה נופל לה מהרגל, פשוט מרווח..)

יש למשהיא רעיון לפרסון
שאפשר לחלק ביום הולדת של בן השלוש בגן
ולהכניס בשקית שיחלק כשיכנס לחיידר?
משהוא קטן ב1-2?
עדיף עם המלצות ושיגיע מהר.
צריכה את זה לעוד שבועיים ולעוד חודש.

תודה
בשביל זה יש הכל בשקל....
חשבתי משהו במחיר של הכול בשקל
ויותר שווה...

יש למשהיא?

מישהי הזמינה שעון חיקוי של לקוסט?

יש דבר כזה תבנית סיליקון אותיות בעברית(על משקל השלט בדלת שאפשר לבחור מה לכתוב)
וגם תבניות של מספרים.
אני צריכה את זה לעוד חודש

שימו לב, בפינת הזול בבני ברק קניתי סגנון דומה ב-15.9 ש"ח, לא הרחק מהמחיר של סין.

שימו לב, בפינת הזול בבני ברק קניתי סגנון דומה ב-15.9 ש"ח, לא הרחק מהמחיר של סין.
באמת?? ויש שם גם מידות כאלו קטנות?

כי בדיוק היה לי דיון על זה עם בעלי, הוא שמע ששילמתי 4$ ואמר שזה יקר, כי בבאזרים למיניהם אפשר למצוא ב10 ש"ח (הבדל של 3 ש"ח, לא משהו שא"א אפשר לספוג.. אבל גם אין עניין להזמין ולחכות וללכת לדואר בשביל לחסוך 3 ש"ח...)
אבל אני טענתי שלא ראיתי בשום מקום למידות כאלה קטנות... אולי לא חיפשתי מספיק טוב??

באמת?? ויש שם גם מידות כאלו קטנות?

כי בדיוק היה לי דיון על זה עם בעלי, הוא שמע ששילמתי 4$ ואמר שזה יקר, כי בבאזרים למיניהם אפשר למצוא ב10 ש"ח (הבדל של 3 ש"ח, לא משהו שא"א אפשר לספוג.. אבל גם אין עניין להזמין ולחכות וללכת לדואר בשביל לחסוך 3 ש"ח...)
אבל אני טענתי שלא ראיתי בשום מקום למידות כאלה קטנות... אולי לא חיפשתי מספיק טוב??
יש ממידה 20
קניתי לבת שלי בת שנה וחצי, מידה 20 שזו מידת הנעל צעד ראשון שלה,
אבל זה מדי מדוייק עליה, צריך מידה אחת מעל מידת הנעל, או לבוא עם התינוק ולמדוד.

פיג'מות לתינוקות
כותנה נוחה (לא נילון) משהוא ניסה/ הזמין
אשמח לקישור.

יש למשהיא רעיון לפרסון
שאפשר לחלק ביום הולדת של בן השלוש בגן
ולהכניס בשקית שיחלק כשיכנס לחיידר?
משהוא קטן ב1-2?
עדיף עם המלצות ושיגיע מהר.
צריכה את זה לעוד שבועיים ולעוד חודש.

תודה

חשבתי משהו במחיר של הכול בשקל
ויותר שווה...

יש למשהיא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה