קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
למישהי יש נסיון עם הזמנת נעליים לאישה מנקסט- מידה 42? (מידה 42 בישראל)
רציתי לדעת איזו מידה להזמין כדי שיהיה לי טוב ולא גדול מידי.

אז עכשיו אחרי שניסיתי קצת את הסגנון הזה של להזמין וללכת לדואר (לא תמיד נחמד...)
ממליצה על כמה פריטים קטנים שנהנתי.
קניתי את זה לילד שחורק בלילה,
בנתיים זה מוצלח.

https://he.aliexpress.com/item/New-...477.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5f824c4duqFOwl
המזרקים הללו ממש נחמדים והמחיר שלהם בארץ מופרך...
https://he.aliexpress.com/item/12-P...648.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5f824c4duqFOwl
גומיות בכמות הזויה...
מצוינות ועבות.

https://he.aliexpress.com/item/2000-2-TPU-2017/32835459675.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5f824c4duqFOwl

עד כאן בנתיים...
הקישור הראשון לא פעיל

הזמנתי את האוזניה הזאת מאליאקספס
ניסיתי לקלוט אותה מכמה מכשירי פלאפון אבל לא הצלחתי.
האם יש מישהו שהזמין כזאת אוזניה והיה לו בעיה איתה?
זה טכניקה מסוימת או שהמוצר מקולקל...?
תודה מראש

בן 12
זה קצת מידי גדול ולכן קשה לו קצת עם זה
אבל אני חושבת שעם קצת רצון טוב הוא יתגבר ע"ז
זה מאד תלוי באופי הילד, לשלי קשה תמיד להתרגל לשינויים, זה לא כ"כ פונקציה,
ובכל אופן הוא עדיין ממשיך לנסות.
אם לא ילך אחפש אחד יותר קטן.
לא מכירה את המוצר, אבל תזהרי מאד שלא יעקם לו את השיניים...

למישהי יש נסיון עם הזמנת נעליים לאישה מנקסט- מידה 42? (מידה 42 בישראל)
רציתי לדעת איזו מידה להזמין כדי שיהיה לי טוב ולא גדול מידי.
אני מידה 37 וקונה נעליים בנקסט גם במידה 37. הנעליים של נקסט קצת יותר גדולות מהמידות בארץ (כמעט לא מורגש) אבל מידה קטנה יותר תהיה מידי קטנה.

לפני חודש הזמנתי מוצר ומכיון שעדיין הופיע שהוא טרם נשלח, שלחתי בקשת בדיקה מדוע(דרך זיפי)והם החזירו לי שההזמנה בוטלה כי נגמר למוכר במלאי ויש לי זיכוי של הסכום אצלם בחשבון.
1.בדקתי באתר וראיתי שעדיין המוצר במלאי.
2.אין לי מה לעשות שם אם הזיכוי הזה(250 ש"ח)
האם זה התנהלות תקינה?
מצידי שישלחו לי את המוצר, ואם לו שיחזירו לי את הכסף לחשבון שלי,למה לחשבון של זיפי?

• תודה
Reactions: GRN
אני צריכה מכנס תלבושת אחד מנקסט
יש משהי מבני ברק שמתכננת להזמין ומסכימה להזמין לי??
תודה מראש!!!

לפני חודש הזמנתי מוצר ומכיון שעדיין הופיע שהוא טרם נשלח, שלחתי בקשת בדיקה מדוע(דרך זיפי)והם החזירו לי שההזמנה בוטלה כי נגמר למוכר במלאי ויש לי זיכוי של הסכום אצלם בחשבון.
האם זה התנהלות תקינה?
מצידי שישלחו לי את המוצר, ואם לו שיחזירו לי את הכסף לחשבון שלי,למה לחשבון של זיפי?

כמה זמן חיפשתי את זה...
זה משהו טוב או איזה ברזל רך כזה שמתקפל בתוך הג'לי?
במחיר הזה אני מקבלת 10 חלקים שונים או שלא הבנתי נכון?
מצויין, ממש לא רך
תואם לחלוטין לארץ. קניתי פה רק יחידה אחת במחיר הרבה יותר גבוהה
זה מכיל 10 צורות להזרקה כולל המזרק.

בתגובות ראיתי שהתלוננו שהגיע עם חלודה,
לי זה הגיע נקי לחלוטין.

האם זה התנהלות תקינה?
הכי טוב לקנות מעלי אקספרס ישר ולא דרך zipi

את זה כבר הבנתי על בשרי, אבל עכשיו לאחר מעשה,יש לי מה לעשות?

הזמנתי מספר פריטים מעלי אקספרס כבר לפני חודש,
ואני מעוניינת לעקוב אחריהם בדואר
אך במעקב משלוחים - בדואר ישראל
רושמים לי שהמספר פריט לא תקין.
מה עושים?

זה חדש שהמחירים מופיעים בשקלים?

תמיד זה היה בדולרים! (באליאקספרס לא בזיפי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה