קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
לפני חודש הזמנתי מוצר ומכיון שעדיין הופיע שהוא טרם נשלח, שלחתי בקשת בדיקה מדוע(דרך זיפי)והם החזירו לי שההזמנה בוטלה כי נגמר למוכר במלאי ויש לי זיכוי של הסכום אצלם בחשבון.
1.בדקתי באתר וראיתי שעדיין המוצר במלאי.
2.אין לי מה לעשות שם אם הזיכוי הזה(250 ש"ח)
האם זה התנהלות תקינה?
מצידי שישלחו לי את המוצר, ואם לו שיחזירו לי את הכסף לחשבון שלי,למה לחשבון של זיפי?
לא מכירה את זיפי מספיק אז לא יודעת על מי אפשר ללחוץ שם אבל ברור שזה לא סביר לשמור את הכסף שלך אצלם. זה גם לא המקובל בענף.
אם שילמת בפייפאל- את יכולה לבטל בלי שום בעיה
לכאורה גם דרך חברת האשראי את יכולה לבטל פשוט לתת להם את התכתובת וזה יוכיח חד משמעית שיש פה כשל בקבלת המוצר.

הזמנתי מספר פריטים מעלי אקספרס כבר לפני חודש,
ואני מעוניינת לעקוב אחריהם בדואר
אך במעקב משלוחים - בדואר ישראל
רושמים לי שהמספר פריט לא תקין.
מה עושים?

זה מכיוון שהחבילה נשלחה בדואר רגיל ולא רשום

הזמנתי מספר פריטים מעלי אקספרס כבר לפני חודש,
ואני מעוניינת לעקוב אחריהם בדואר
אך במעקב משלוחים - בדואר ישראל
רושמים לי שהמספר פריט לא תקין.
מה עושים?

שימי את מס' המעקב באתר הזה של סין - בד''כ מופיע הסטטוס
https://m.17track.net/es

תגידו דחוף!!!
אם פתחתי סיכסוכים כי עבר הזמן של ההגנה של המוצר שלי
ועלי אקספרס פסקו שאני צריכה לקבל את כספי חזרה
ועכשיו קיבלתי את המצור בדואר...
מה עלי לעשות????

הזמנתי את האוזניה הזאת מאליאקספס
ניסיתי לקלוט אותה מכמה מכשירי פלאפון אבל לא הצלחתי.
האם יש מישהו שהזמין כזאת אוזניה והיה לו בעיה איתה?
זה טכניקה מסוימת או שהמוצר מקולקל...?
תודה מראש
בדיוק אתמול הגיע לי האוזניה הזאת :
זה פשוט מאוד, לחיצה ארוכה ממש, ומתחיל להבהב אור אדום כחול
ואז אפשר לחפש עם הפלאפון את המכשיר .

תגידו דחוף!!!
אם פתחתי סיכסוכים כי עבר הזמן של ההגנה של המוצר שלי
ועלי אקספרס פסקו שאני צריכה לקבל את כספי חזרה
ועכשיו קיבלתי את המצור בדואר...
מה עלי לעשות????
מבחינת עלי, כלום.
לי זה קרה כמה פעמים כתבתי למוכר שאני יהודיה והתורה מצוה עלנו להיות הגונים וישרים ואני רוצה לשלם לו בכל זאת.
זה היה קידוש השם עצום! הרבה מוכרים כתבו לי אתם העם הכי נפלא ואחד הגדיל לכתוב לי משהו כמו איזה אלוקים מקסים (!)
קניתי שוב את המוצר ובהערות ביקשתי ממנו שלא ישלח לי אותו.

נערך לאחרונה ב:
לפני חודש הזמנתי מוצר ומכיון שעדיין הופיע שהוא טרם נשלח, שלחתי בקשת בדיקה מדוע(דרך זיפי)והם החזירו לי שההזמנה בוטלה כי נגמר למוכר במלאי ויש לי זיכוי של הסכום אצלם בחשבון.
1.בדקתי באתר וראיתי שעדיין המוצר במלאי.
2.אין לי מה לעשות שם אם הזיכוי הזה(250 ש"ח)
האם זה התנהלות תקינה?
מצידי שישלחו לי את המוצר, ואם לו שיחזירו לי את הכסף לחשבון שלי,למה לחשבון של זיפי?
אפשר באתר של זיפי לבקש שהזיכוי הקיים בחשבון יחזור לכרטיס אשראי.

אני חושבת שזה הזמנה רק של מוצרים לבובה ולא את הבובה עצמה...
כן עכשיו שמתי לב

יש את https://he.aliexpress.com/store/product/NPK-19-48/1201445_32857747008.html?spm=a2g16.search0104.3.1.6d9f72c1FBL5O2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10344_10068_10342_10343_10059_10340_10341_10696_100031_10084_10083_10103_10618_10624_10307_5723412_10623_10622_10621_10620,searchweb201603_35,ppcSwitch_2&algo_expid=85339d38-ecb5-477d-a755-9c7fc0ac9730-0&algo_pvid=85339d38-ecb5-477d-a755-9c7fc0ac9730&priceBeautifyAB=0זה:

אשמח לשמוע אם יש למישהי ניסיון

מצד שני זה המחיר של הבובות גם בארץ לא?
אז עדיף כאן עם אחריות? או שאין לאחריות כל משמעות?

מבחינת עלי, כלום.
לי זה קרה כמה פעמים כתבתי למוכר שאני יהודיה והתורה מצוה עלנו להיות הגונים וישרים ואני רוצה לשלם לו בכל זאת.
זה היה קידוש השם עצום! הרבה מוכרים כתבו לי אתם העם הכי נפלא ואחד הגדיל לכתוב לי משהו כמו איזה אלוקים מקסים (!)
קניתי שוב את המוצר ובהערות ביקשתי ממנו שלא ישלח לי אותו.
חבל שתרמת לסינים מכספך!
הם מודעים לכך שיכול להיות שתקבלי כפול.
ואם הם היו רוצים שתחזירי להם הם היו מזכים את החשבון שלך בדמי המשלוח חזרה....

כמה דברים שווים שהגיעו השבוע:
מחברת סקיצות קטנה. מעולה לאיורים מהירים ונכנסת לכל תיק.
עט ג'ל שחור מעולה עם איור חמוד. (האיור נשלח רנדומלית)
שעון חמוד לבנים
סיכות מתוקות לשיער
נראות סוג טוב. עמדו מצוין גם על שיער דק ולא החליקו.
שעון חתיכי לנערות. אני הזמנתי את הטורקיז. מתאים לידיים שמנמנות, כי הלוחית עצמה דיי גדולה לטעמי.
טבעת מקסימה בצורת מפתח סול. פשוטה ויפה. הגיעה ממש מהר.
עגילי חישוק חמודים. החישוק עצמו לדעתי גדול מידי עבור ילדות. יתאים יותר לנערות. לא מדהים במיוחד, אבל שווה שני שקלים וחצי...
ולקינוח - עגילים הורסים בצורת פירות. אחד הדברים הכי מתוקים שראיתי בחיים :) 12 זוגות בדולר וחצי. יש לציין שהעגילים שהגיעו אליי - יפים יותר מהתמונה. חלק מהפירות הוחלפו בפירות מצודדים יותר :)

סל למשחקים - מאד חמוד ונח (רק חבל שאחרי שהזמנתי מצאתי אותו בארץ בעשרה שקלים.)
https://he.aliexpress.com/item/Mini...167.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.317f4c4dpvLIU6

ספרונים מתוקים לתינוק מבד , הספרונים בגודל כחצי A5. רוב הציורים מאד ברורים ומאפשרים למידה של המושג. אני הזמני כ4 ספרונים שונים.
https://he.aliexpress.com/item/10pa...383.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.317f4c4dpvLIU6

(מיני) טלפון צעצוע עשוי פלסטיק פשוט הגיע אתמול אך עדיין נוסע...לא צופה לו אריכות ימים. (אם הייתי רואה את הצעצוע הנל בארץ לא הייתי מפרגנת יותר מ2-3 שקל)
https://he.aliexpress.com/item/1Pc-...361.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.317f4c4dpvLIU6

מתלה פשוט. לא שווה חצי דולר.
https://he.aliexpress.com/item/Hot-...179.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.77584c4dZaVuXy

חבל שתרמת לסינים מכספך!
הם מודעים לכך שיכול להיות שתקבלי כפול.
ואם הם היו רוצים שתחזירי להם הם היו מזכים את החשבון שלך בדמי המשלוח חזרה....

ברור שהם לוקחים זאת כאופציה
אבל השאלה אם במקרה של דואר ישראל שאני מראש יודעת שרוב הבעיות הם בו ולא במוכרים האם גם אז זה בסדר?
אני קיבלתי פעם מוצר אחרי שנה, נתקע כנראה שאיזה שהוא חור בארץ, ברור שזו אשמת דואר ישראל..

אני בכל אופן מזמינה שוב ואומרת להם לא לשלוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה