קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מה עושים??
הזמנתי 4 ראשי פיאה מקלקר, הגיעו 3 שבורים, שלחתי למוכר תמונה, והוא לא מאשר לי שום החזר או פיצוי ב"סכסוך" שפתחתי.

יש כותנות לילה באליאקספרס?
אשמח לקישור, נטפרי חוסם לי כל אפשרות לכתוב את זה.

אחד הדברים המוצלחים.
כפית + בקבוק האכלה לתינוק...
מהמם, איכותי, ונקי.
https://he.aliexpress.com/item/New-...054.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dzMKKsQ
יש לי את הכפית הזו כמה שנים
זה מוצר מדליק ומעולה לנסיעות. האכלה נקיה ואריזה נוחה.

אצלי יצא משימוש די מהר כי נהיה קטן מדי. מכיל פחות מכוס ח"פ, לא זוכרת בדיוק כמה

יש לי את הכפית הזו כמה שנים
זה מוצר מדליק ומעולה לנסיעות. האכלה נקיה ואריזה נוחה.

אצלי יצא משימוש די מהר כי נהיה קטן מדי. מכיל פחות מכוס ח"פ, לא זוכרת בדיוק כמה
איזה סוג אוכל עובר דרך הפיה גם סמיך יותר כמו מרק ירות מעוך(לא טחון) או רק מיץ וחלב(כמו בתמונה)?

תודה רבה

הוא מידה 25-26 איזה מידה כדאי להזמין לו?
מה שאני תמיד עושה:
מודדת את הרגל של הילד ובוחרת לפי הסרגל שלהם מה מתאים ובד"כ זה עובד לי טוב
תבדקי שאורך העקב במידה מתאים לו (גג סנטימטר יותר)

מה שאני תמיד עושה:
מודדת את הרגל של הילד ובוחרת לפי הסרגל שלהם מה מתאים ובד"כ זה עובד לי טוב
תבדקי שאורך העקב במידה מתאים לו (גג סנטימטר יותר)
אבל למשל מדדתי עם סרט מידה את הרגל שלי ויצא כאילו אני מידה 42 למרות שבפועל אני מידה 39
איזה מידה כדאי לקנות?
https://he.aliexpress.com/item/-/32853249673.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.578c3c00YdoWT6

מה מיוחד בצמיד פנדורה
האם כדאי לקנות אותו באליאקספרס?

תשלמי, אבל אל תאשרי עדיין את הגעת המוצר עד שיגיע לך הצבע הנוסף, כך במקרה שלא יגיע תוכלי לפתוח מחלוקת ..
כמה פעמים עשיתי זאת והמוכרים שלחו את הדברים
תבקשי שיאריך לך את הגנת הרכישה
כדי שתוכלי לפתוח מחלוקת במידה ולא יגיע הצבע הנוסף
ושלמת 0.01 דולר?
מה יש למוכר מהגרוש הזה?
למה הוא כ"כ מתעקש?

משהי הזמינה גרבים כמו סריגמיש לילדים

ראיתי רק יקרים יותר מ3 ב10

מחפשת בידורית קריוקי משחק לילד בן שנתיים וחצי.
מישהו יכול לעזור לי באליאקספרס? איזו מילת מפתח צריך לחפש?

אני מחפשת מכנסיים שבתיות איכותיות ויפות בנקסט.
יש המלצה לקישור מסוים?

• תודה
Reactions: bbr

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה