קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
כמה דברים שהזמנתי והייתי ממש מרוצה
עניבות מדהימות (הזמנתי את השלישית מימין בשורה הראשונה)
חפתים כסופים עומדים מהמם על החולצות (הזמנתי את הקשר הכסוף.)
אונקי
צמיד דמוי כסף עומד מאד יפה על היד
צמיד מרשים מאאאאד (הזמנתי את השליוב של כמה צבעים) - נקרע מהר מאד
שמלה לנשים מהמממממממממממממת, עומדת חתיך ומעולה על הגוף
הצלחה רבה!!!

מחפשת איפור מכל הסוגים, מניסיון בלבד!!
תודה!

אני שולחת כאן כמה תמונות של השמלות שהזמנתי לחגים ומדדתי היום על הבנות שלי. שימו לב שחלקן עם שרוול ארוך ופתח בצוואר, אבל סך הכל אני מאוד מרוצה מהגדלים, תוצאה של מחקר יסודי על כל דגם ודגם.
אשמח לתת מידע על המידות המומלצות למי שמעוניינת בדגם מסוים.
DSCF6400.JPG
DSCF6407.JPG
DSCF6409.JPG
DSCF6408.JPG
DSCF6421.JPG
DSCF6416.JPG
DSCF6429.JPG
DSCF6437.JPG

מה קרה לגויות של נטפרי? התחלקו על הראש? מדובר בבנות בנות חמש ושלוש...

והנה להמלצות ולקישורים של דברים שקיבלתי היום:

עגילים נחמדים, עגילי הפנינים מתאימים לבחורות מבחינת גודל, השאר לילדות.

תבנית סיליקון לטבלאות שוקולד. לא הגודל הסטנדרטי, יותר קטן, אבל יש כמה טבלאות בתבנית אחת, וזה קצת יותר עמוק.

שמלות מהממות, הצבע יותר חי ויפה מבתמונה. ראו תמונות למעלה.

עוד שמלות חגיגיות, גם כן מופיעות בתמונות למעלה. עונה שנייה שאני מזמינה את הסוג הזה, הפעם ניסיתי דגמים אחרים. ניסיתי את התורכיז, התמונה שלו חסומה בנטפרי, אבל הצלחתי להזמין בכ"ז, וגזרתי את התחתית הירקרקה המבחילה שלו. וגם את הדגם עם הריבועים, הוא אכזב אותי קצת, כי בריבועים יש המון אדום בולט, מה שלא ניכר בתמונה.

שמלות לחול המועד ואחר כך יעברו ליומיום. מופיעות למעלה. מקסימות ממש, אבל הזמנתי ב-2 מידות יותר גדול, השרוולים ארוכים ופתח הצוואר די פתוח, אבל הן כאלה מהממות שלא התאכזבתי, מקסימום אבצע תיקונים קלים. אגב, הן לא עברו עדיין כביסה, אם אחרי כביסה הן ישנו צורה- אעדכן.

פפיונים חגיגיים מקסימים

פפיונים יומיומיים בינוניים. התלהבתי שיש הרבה גוונים. תמיד טוב שיש בבית. אבל האמת שהם יותר קטנים מבתמונה.

ואוו
אני שולחת כאן כמה תמונות של השמלות שהזמנתי לחגים ומדדתי היום על הבנות שלי. שימו לב שחלקן עם שרוול ארוך ופתח בצוואר, אבל סך הכל אני מאוד מרוצה מהגדלים, תוצאה של מחקר יסודי על כל דגם ודגם.
אשמח לתת מידע על המידות המומלצות למי שמעוניינת בדגם מסוים.
צפה בקובץ המצורף 388809 צפה בקובץ המצורף 388810 צפה בקובץ המצורף 388820 צפה בקובץ המצורף 388821 צפה בקובץ המצורף 388815 צפה בקובץ המצורף 388816 צפה בקובץ המצורף 388817 צפה בקובץ המצורף 388818
מהמם
משהו מביניהן חורפי? אשמח לדעת

ואוו

מהמם
משהו מביניהן חורפי? אשמח לדעת
החגיגי קייצי, למרות שהגוונים התורכיזיים יכולים ללכת עם גולף כהה.
היומיומי בכוונה קניתי עם שרוול שיהיה אפשרי קצת בחורף עם גופיה ארוכה מתחת, אבל הבד עצמו עונת מעבר.

@רוח סערה קודם כל תודה על ההשקעה של כל התמונות!
לגבי הצוואר הפתוח, את יכולה להוריד מכל שרוול לפחות 10 ס"מ, ועם הבד שאת מורידה - לתקן את הצוואר.

מחפשת אביזרי שיער לבובת ניורק - במיוחד קשת

בבקשה קשת מתוקה, בדיוק לבובה
ביקשתי מהמוכר לשלוח לי 3 צבעים שונים והוא שלח לי 2 וורוד בהיר ו1 וורוד כהה
אין לי מושג למה ;)
https://he.aliexpress.com/item/1-6-...915.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVCH29f

וזה בגד מתוק מאוד וזול במיוחד - מגיע בדיוק כמו בתמונה
הגב הוא לכל האורך סקוט'ץ ככה שקל לילדה קטנה להלביש את זה
https://he.aliexpress.com/item/18-i...322.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVCH29f

כל אלה שמזמינים בלונים, אפשר לתת אותם לניפוח בכל חנות רגילה? הם מסכימים?

רוב החנויות מסכימות- התשלום הוא על ניפוח בלבד ולא על הבלון.
אבל!!!!
יש הרבה פעמים שהאיכות היא לא ברמה להליום- וגם כשמנפחים בהליום הבלון אמנם מתנפח אך לא פורח!!!
מניסיון מאכזב, אז שימו לב!

מחפשת עגילים לא צמודות ולא ארוכות/גדולות מידיי
יש?
אני קניתי אותן
https://he.aliexpress.com/item/ORSA...692.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d24iO4K
הן לא גדולות בכלל אבל עדין נופלות עם נוכחות
מה שכן הפס האחורי שנתפס באוזן קצת קצר והעגיל התגלש די הרבה החוצה
אז שמתי סוגר סיליקון

את אלה רכשנו גם
https://he.aliexpress.com/item/Wome...513.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4deEb80X
לא גדול בכלל אבל האבן יפה ובעלת נוכחות

ואלה למי שאוהבת פנינים
https://he.aliexpress.com/item/2017...491.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4deEb80X

את יכולה להיכנס לחנויות הללו ולראות מה הם מציעים
כי מה שהעלתי פה זה דברים שקיבלנו והיינו מרוצים
כך שיש סיכוי גם לשאר המוצרים שלהם

זאת חנות שטרם רכשתי בה
אבל אהבתי ממנה כמה דברים
תבדקי אם מתאים לך משהו משם
https://www.aliexpress.com/store/4269005?spm=0.8937474.0.0.2e4f2e0eIUmUx5

המלצות חדשות שלי:

צמידי סקוטש - משמש במקור לסידור הכבלים במחשב. אני משתמשת לצמידים לילדים - לטיולים: רשמנו את המשפחה והטלפונים שלנו, וכל ילד לובש על היד למשך כל שעות הטיול.

תודה רבה רבה רבה...כמה חיפשתי משהו כזה לילדה שלי...ככה היא לא תעלם לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה