קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
מעניין אותי
גם אני הזמנתי אותה בגלל המלצה אבל לא הגיע לי
והזמנתי אותה ב-1/6
שתבינו-יותר מ-4 חודשים והמוכר אמר שזה בדרך
נשמע לכם נורמלי???
אני התחלתי לאחרונה לכתוב מספר טלפון עם SMS (לא שלי, של העבודה) ואני מקבלת הודעה מהדואר שהגיע לי חבילה,
הרבה דברים שנמצאים אצלי בזכות זה לא קיבלתי שום פתק על הגעתם וגם באתר עדיין מופיע שהם בדרך, אם לא הייתי מקבלת את הSMS לא הייתי יודעת שהם הגיעו וכנראה היו נשלחים חזרה למוכר.

קניתי את זה מזמן -
במקרה נכנסתי וראיתי שיש על זה קופון ענק!
משתפת https://www.amazon.com/Storage-Cont...eywords=baby+food+storage+containers+bpa+free

מעולה להקפאת / אחסון במקרר של מזון טחון לתינוק. זה בדיוק בגודל של מנה, (לפעמים 1 לפעמים 2, תלוי ברעב :) ) ועם מכסה. ממש מושלם
אולי תחכימי אותי איך קונים באמזון?
יש משלוחים לארץ? כמה עולה משלוח? וכו'

אני התחלתי לאחרונה לכתוב מספר טלפון עם SMS (לא שלי, של העבודה) ואני מקבלת הודעה מהדואר שהגיע לי חבילה,
הרבה דברים שנמצאים אצלי בזכות זה לא קיבלתי שום פתק על הגעתם וגם באתר עדיין מופיע שהם בדרך, אם לא הייתי מקבלת את הSMS לא הייתי יודעת שהם הגיעו וכנראה היו נשלחים חזרה למוכר.
אכן, הרבה פעמים דואר ישראל שולחים הודעת sms על כך שהגיעה חבילה, ואם הפלאפון כשר פשוט אין שום דרך לדעת שהחבילה מחכה בסניף.
אני גם לא הייתי מקבלת הרבה חבילות עד שהתחלתי לרשום איזשהו מספר לא כשר של מישהו במשפחה ומאז כבר הרבה זמן קיבלתי את כל החבילות בלי לפספס אפילו אחת.

• תודה
Reactions: bp1
לנשים בלבד - סריג-של אפור יפהפה הלהיט לחורף הקרוב
במחיר מצחיק של $15 עם משלוח חינם

כדאי להזמין עכשיו כדי שיגיע בזמן

לחצו כאן לצפייה בעוד פרטים של הסריג

HSPL-2017.jpg

האם משהיא הזמינה את החצאית הזו?
לפני 3 שנים קניתי כזו בארץ ב100 ש"ח
מאד אהבתי אותה עכשיו היא מתאימה לקטנה
חשבתי אולי להתאים לגדולה יותר (בת 6)
https://he.aliexpress.com/item/Rich...007.12908.113971.0&scm_id=1007.12908.113971.0
הזמנתי חצאית דומה, סריג מבד חלק- מוצלחת ממש!
רק תקחי מידה גדולה לפחות ב-2 מידות, כי הן קצרות מאד ועומדות גבוה

אז מה לעשות?אין לי אפשרות לאסאמאס

אני העלית פה כמה דברים שהזמנתי לגיל הזה, תחפשי.
אם תרצי אעלה שוב.
הי
הזמנת בגדים לחורף?
לא ראיתי.. (ממה שעברתי, לא עומדת בקצב שלכן...)
בכ"מ אשמח מאוד אם תעלי שוב
תודה!

אשמח לקישור לכובע פונפון לגיל שנה וחצי (מנסיון)

אז מה לעשות?אין לי אפשרות לאסאמאס

שווה להחזיק טלפון אחד רק עם אסמסים. בלי שיחות. יש כל כך הרבה דברים היום שעם אסמס פשוט את פותרת הרבה צרות. דואר זו רק דוגמא אחת.
וממש לא צריך להיכנס לנישות בעייתיות בגלל זה.
את יכולה להזמין טלפון כזה בשלושים וחמישה שקלים (אני קניתי אותו ב35. עכשיו אני רואה שהמחיר עלה. הנה אחד יותר זול)
לחפש את המסלול הכי הכי זול שרמי לוי או גולן או החברות הזולות האלו מציעות -
ופתרת את הבעיה.

(אני מציעה נטו בקטע של הצעת ייעול. כמובן שכל אחד יעשה מה שמתאים לו ומה שהרב שלו אומר)

שווה להחזיק טלפון אחד רק עם אסמסים. בלי שיחות. יש כל כך הרבה דברים היום שעם אסמס פשוט את פותרת הרבה צרות. דואר זו רק דוגמא אחת.
וממש לא צריך להיכנס לנישות בעייתיות בגלל זה.
את יכולה להזמין טלפון כזה בשלושים וחמישה שקלים (אני קניתי אותו ב35. עכשיו אני רואה שהמחיר עלה. הנה אחד יותר זול)
לחפש את המסלול הכי הכי זול שרמי לוי או גולן או החברות הזולות האלו מציעות -
ופתרת את הבעיה.

(אני מציעה נטו בקטע של הצעת ייעול. כמובן שכל אחד יעשה מה שמתאים לו ומה שהרב שלו אומר)
יש אפשרות לפרוץ לעברית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה